Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 3-2

Μεγάλη νίκη του Φοίβου, που γύρισε το ματς από 0-2 σε 3-2! Ενώ όλα έδειχναν στο α’ ημἰχρονο ότι η Νίκη θα έκανε …περίπατο, ήλθαν «τα πάνω κάτω» και πήρε την πολύτιμη νίκη ο Φοίβος.
Στο 7’ με πέναλτυ του Σαμαρά έγινε το 0-1 και στο 43’ ο Πιπέρας έκανε το 0-2. Η Νίκη έχασε ακόμη πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ! Όμως, από την στιγμή που αντικαταστάθηκε ο Ζορμπάς, λόγω προβλήματος στην πτέρνα (53’), οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και σημείωσαν το 1-2 με τον Αγάλου στο 55’ και το 2-2 με τον Πατρίκιο στο 65’. Την ανατροπή του σκορ ολοκλήρωσε με το νικητήριο τέρμα, ο νεοεισελθών Μάλαμας στο 86’ αφού οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 από το 85’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Χατζή.
Προβληματική ήταν η διαιτησία του Χριστοδούλου, με παράπονα κι από τις δύο πλευρές. Ο βοηθός Πολυχρονιάδης κατηγορήθηκε από παίκτες και παράγοντες της Νίκης, για αδιάφορη, υπεροπτική και ειρωνική συμπεριφορά απέναντί τους. Καλός ο άλλος βοηθός Βουδούρης.
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Παρόλας, Μηλιαράκης (85’ Μάλαμας), Ποπιέλα, Σώκος, Καρύδης, Θεοδοσιάδης, Ψυχογιός (46’ Πατρίκιος), Γεωργιάδης, Αγἀλου, Μπάναϊ (70’ Μπαλτάς).
ΝΙΚΗ: Σαμωνάς, Γαρουνιάτης, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Καρράς, Ζορμπάς (53’ Χατζής), Ιωαννίδης, Κιούρκος, Πιπέρας, Σαμαράς, Γρηγοράτος (67’ Κούζας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money