Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2-1

Νέα εντός έδρας επιτυχία του Ωρωπού και τέταρτη νίκη μέσα στο 2012, τον έφερε στην ένατη θέση της βαθμολογίας! Με πρωταγωνιστή τον Αρκάδιο Βαζέχα, που πέτυχε τα δύο γκολ, ο Ωρωπός λύγισε την αντίσταση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις απουσίες τους, έχασαν ευκαιρία να φύγουν νικητές από το γήπεδο, αλλά δεν πίστεψαν στη νίκη…
Η ομάδα του Ωρωπού χωρίς να εντυπωσιάσει, ήταν πιο ουσιαστική και αποτελεσματική. Ξεκίνησε νωθρά το ματς και παραλίγο να δεχθεί δύο τέρματα! Στο πρώτο λεπτό ο Κατερίνης έδιωξε την μπάλλα στη γραμμή και αμέσως μετά, σε άστοχο διώξιμο του Κακκαβά, έγινε κόντρα πάνω στον Μαμάκο και η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ! Λίγο αργότερα, ο Ολυμπιακός είχε κι άλλη καλή ευκαιρία με τον Νικολάου. Μετά την συμπλήρωση του δεκαλέπτου, πίεσε ο Ωρωπός και σε κεφαλιά του Στεφανή, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ακριτίδης! Στο 18’ ο Βαζέχα με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό «ξύπνησε» τον Άγιο Στέφανο, που πίεσε κι έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες με Λέκα και Παπατζήμα. Τελικά, στο 38’ με εκτέλεση φάουλ του Μαμάκου έγινε το 1-1 και στο 43’ πάλι ο Μαμάκος σε τετ-α-τετ με τον Κακκαβά, κόπηκε από τον τερματοφύλακα! Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ωρωπός μπήκε πιο δυνατά και στο 50’ ο Βαζέχα έχασε την μεγάλη ευκαιρία,. Στο 60’ προ κενής εστίας, ο Στεφανής είχε δοκάρι! Στο 65’ ο Στεφανής σημείωσε γκολ αλλά υποδείχθηκε (σε οριακή θέση) από τον επόπτη Τζαφόλια όφ-σάιντ. Το δεύτερο γκολ ήλθε με προβολή του Βαζεχα στο 68’. Ήταν το 13ο του εφετινό γκολ! Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Ωρωπός διαφύλαξε το αποτέλεσμα. Υπήρξαν όμως δύο αποβολές: Ο Νικολάου στο 77’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Παπαγεωργίου στο 85’ επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Διαιτητής: Κάντζος, (Β. Τζαφόλιας, Χατζόπουλος).
ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Αμπάζη, Κατερίνης, Ανδριανός, Στεφανής, Σαχσανίδης (64' Φιλής), Μέγας (86' Κατσιμάρης), Παπαγεωργίου, Βαζέχα, Αλούση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητριάδης, Μαυρομάτης, Κολώτας, Ακριτίδης, Νικολάου, Ράλλης (67' Χουζούρης), Ι. Μπερμπάντης (74' Ζερμπίνης), Μηλιώτης (73' Χ. Μπερμπάντης), Λέκα, Παπατζήμας, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money