Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2-2

Σε παιχνίδι με διαφορετικά «πρόσωπα» εξελίχθηκε η συνάντηση, που έδειχνε να «γέρνει» προς τον γηπεδούχο Ολυμπιακό αλλά πάντα ο Κουβαράς έβρισκε απάντηση! Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ζατσελάρι στο 21’ και άγχωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού… Παρά τα δοκάρια του Κολώτα στο 16’ και του Μαμάκου στο 27’, το ημίχρονο έληξε 0-1. Μόλις στο 60’ κατάφερε ο Μαμάκος να ισοφαρίσει και σχετικά γρήγορα (στο 70’) ο Ζερμπίνης έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 2-1.
Καθώς όλα έδειχναν ρόδινα για τους γηπεδούχους, στο 73’ αποβάλλεται ο Μαμάκος και ο Ζερμπίνης έχει κι άλλο δοκάρι στο 75’! Στην επόμενη φάση (76’) ο Κουβαράς βρίσκει τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Κρυεμάδη, ο οποίος αποβάλλεται κι αυτός λίγο αργότερα (80’).
Παράπονα στον διαιτητή Μινάι (Δουλγεράκης, Φαμέλης) εξέφρασαν και οι δύο ομάδες μετά την λήξη του αγώνα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δρίβας, Μαυρομάτης, Κολώτας, Ακριτίδης, Χ. Μπερμπάντης (85’ Ράλλης), Χουζούρης, Ι. Μπερμπάντης, Μηλιώτης (46’ Ζερμπίνης), Παπατζήμας, Μαμάκος, Ρομάριο.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Δημητρακόπουλος, Μπίκλης, Λιάπης, Στουραΐτης, Χατζής, Κρυεμάδη, Γιαννόπουλος (87’ Παπάρας), Ζάρκος (79’ Φιλίππου), Ζατσελάρι, Πρίφτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money