Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΜΑΡΚΟ 1-1

Με γκολ του Ευαγγελινού στο 92’ (κοντινή κεφαλιά), τα Γλυκά Νερά ισοφάρισαν 1-1 την Μαρκό, μετά από αμφίρροπο παιχνίδι. Παρέμεινε αμείωτο το ενδιαφέρον των 400 περίπου οπαδών των δύο ομάδων και άλλων φίλων του ποδοσφαίρου, που βρέθηκαν στο γήπεδο των Γλυκών Νερών. Πάντως, στο 93’ η Μαρκό παραλίγο να πάρει τη νίκη, όταν ο Αγγελάκος έσπρωξε τη μπάλλα προς τα δίκτυα του Μπακόλα αλλά κάποιος άλλος παίκτης της Μαρκό κρατούσε από τα πόδια τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, οπότε ο διαιτητής διέκοψε τη φάση σφυρίζοντας φάουλ υπέρ του γκολκήπερ, πριν ολοκληρωθεί η φάση.
Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, καθώς η Μαρκό προηγήθηκε με τον Αγγελάκο στο 26’ και τα Γλυκά Νερά είχαν χαμένες ευκαιρίες, κι ένα δοκάρι στο 30’ με τον Ντιόπ. Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι θα σημείωναν και δεύτερο γκολ (ύστερα κι από την αυστηρή απευθείας αποβολή του Ντιόπ στο 64’) αλλά πότε ο Κοντογιάννης (είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ) και πότε ο τερματοφύλακας Μπακόλας, δεν επέτρεψαν αυτή την εξέλιξη.
Τελικά, οι εσωτερικές αλλαγές του κ. Τσέρτου στην ομάδα των Γλυκών Νερών, προς το τέλος της συνάντησης, και η είσοδος του Ευαγγελινού στο 81’, έφεραν το αποτέλεσμα που επιδίωκαν οι γηπεδούχοι.
Η Μαρκό απεχώρησε με τη λύπη των χαμένων βαθμών, που είχε στο τσεπάκι μέχρι το 92’! Τώρα, έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο για να φθάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Προσεκτικός (και μερικές φορές κάπως υπερβολικός) στα σφυρίγματά του ο διαιτητής Μάλαμας, (Σπυρόπουλος, Ρούντος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μπακόλας, Βασιλόπουλος (54’ Σκρέκης), Τσαμουρτζής (86’ Γ. Παπάζογλου), Πάσσαρης, Τσαλδάρης, Ντιόπ, Λάβδας, Κάππος, Προβίδης (81’ Ευαγγελινός), Αθανασόπουλος, Δ. Παπάζογλου.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Κοτζιάς, Ν. Τσώνης, Αθ. Τσώνης. Ντίνος (65’ Δημογιάννης), Αγγελάκος, Κοντογιάννης (90’ Λάπα), Καλιανιώτης (78’ Τζανής).

1 σχόλια:

alexandros vasilas είπε...

δεν κρατουσε κανεις το τερμα των γλυκων νερων απο τα ποδια..απλα υστερα απο μεγαλη μπαλια βγηκε το τερμα για υποδοχη τις μπαλας..του εφυγε απο τα χερια και ο αγγελακος την προλαβε και την εσπρωξε στα διχτυα..οι παιχτες το πανυγηρισαν..και εκεινη την ωρα ακουγεται το σφυριγμα του διαιτητη..βλεποντας οτι ο βοηθος ειχε σηκωσει την σημαια για φαουλλ..η διαιτησια δεν ηταν καθολου καλη..εως πολυ..και η αποβολη του ντιοπ ηταν λανθασμενη..ουτε καρτα..ή εστω κιτρινη αλλα οχι κοκκινη..!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money