Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΞΟΔΕΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αρκετή συζήτηση έχει δημιουργηθεί με το κόστος των δύο εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η ΕΠΣΑΝΑ σε ιδιωτικό αθλητικό χώρο του Μαρκοπούλου. Ειδικά μετά την πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος κ. Μαγουλάς απέρριψε δωρεάν προσφορά χώρου και μικρή χορηγία εξόδων, για την πραγματοποίηση των συγκεκριμένων εκδηλώσεων σε προσφερόμενο χώρο!

Όπως είχαμε γράψει στις 27/1/2012, η ετήσια εκδήλωση απονομών και κοπής πίτας της ΕΠΣΑΝΑ, αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου. Η συζήτηση είχε να κάνει κυρίως με το οικονομικό μέρος της εκδήλωσης, καθώς διαπιστώθηκε ότι η ηγετική ομάδα της διοίκησης ήθελε να χρησιμοποιήσει την εκδήλωση ως μέσο προεκλογικής εκστρατείας. Όπως σχολίαζαν διοικητικοί παράγοντες, το κόστος της εκδήλωσης πλησίαζε τις 7.000 ευρώ! Στην περίοδο της τραγικής οικονομικής κατάστασης που διανύουν τα σωματεία της Ένωσης, το συγκεκριμένο ποσό ακούγεται τουλάχιστον εξωπραγματικό… Είναι, πάντως, γνωστό ότι τα οικονομικά της Ένωσης είναι σε καλή κατάσταση (από τα πρόστιμα, κλπ).
Προ ημερών πληροφορηθήκαμε ότι η δεύτερη εκδήλωση, που έγινε με διαφορά μιας εβδομάδας από την πρώτη και αφορούσε τους διαιτητές της Ένωσης, κόστισε επιπλέον 700 ευρώ (από 500 που είχε κοστολογηθεί αρχικά, έφθασε τα 1.200 ευρώ)!

Δωρεάν προσφορά

Είναι τουλάχιστον περίεργο να ξοδεύει η ΕΠΣΑΝΑ τόσο μεγάλα ποσά, όταν δεν έχει να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας του ιατρείου (που το έκλεισε) και άλλων βασικών αναγκών της… Πολύ περισσότερο, όταν αρνείται προσφερόμενους χώρους, όπως αυτός του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου, που προσέφερε δωρεάν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης δήμου Μαραθώνα Ανέστης Πιοτόπουλος, στον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ κ. Μαγουλά!

Σε συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι των δύο φορέων (παρουσία κι άλλων παραγόντων), έγινε εκ μέρους του κ. Πιοτόπουλου, η πρόταση της δωρεάν παραχώρησης του χώρου και η ανάληψη του κόστους ενός αναψυκτικού ή ενός καφέ για τους επισκέπτες και τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης. Ο κ. Μαγουλάς απέφυγε να δώσει θετική απάντηση και δεν επανήλθε ποτέ να συζητήσει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης των εκδηλώσεων της Ένωσης στον προσφερόμενο χώρο!
Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει σύντομα το διοικητικό συμβούλιο… 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money