Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1-0

Με βοήθεια του διαιτητή Βικτωράτου, που έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ στο 93’ κι εκτέλεσε εύστοχα ο Παππάς, ο Άρης Βούλας νίκησε 1-0 τη Μάχη Μαραθώνα. Το ματς ήταν μοιρασμένο και όλα έδειχναν ότι θα έληγε ισόπαλο 0-0. Άλλη ήταν όμως η βούληση του διαιτητή, ο οποίος σφύριξε πέναλτυ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, όταν ο Τσιαγκάνης επιχείρησε μπάσιμο και πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής (ενώ η μπάλλα κατέληγε άουτ) και ο αμυντικός Τσέλα ήταν σταματημένος, έπεσε πάνω στον αμυντικό της Μάχης! Προς έκπληξη όλων, δόθηκε το πέναλτυ και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
Νωρίτερα οι αντίπαλοι είχαν από ένα οριζόντιο δοκάρι: Στο 51’ ο Κωνσταντόπουλος με σουτ και στο 77’ ο Παππάς με κεφαλιά. Ο Ντάρας έκανε εκπληκτική απόκρουση (76’) σε κεφαλιά του Παππά και ο Μίχας έχασε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες να σκοράρει στο β’ ημίχρονο.
Σε συζήτηση παραγόντων των δύο ομάδων, μετά τη λήξη του αγώνα, οι της Μάχης χαρακτήρισαν «ανεκδιήγητο» τον διαιτητή ενώ οι του Άρη είπαν ότι ο ίδιος τους είχε «κατακρεουργήσει» στον Ωρωπό! «Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση», κατέληξαν οι δύο πλευρές. Βοηθοί ήταν οι Μήταρης, Σπίθας.
ΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Παναγιωτάκης, Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Φώσκολος (30′ Σιαπλαούρας), Πολυχρονιάδης (68’ Κουμαράς), Μανταλώζης, Παππάς, Χριστόπουλος (92′ Ντεντόπουλος).
ΜΑΧΗ: Ντάρας, Τσέλα, Χαμάμης, Βούσουλας, Πλατσιώτας, Καραλής, Γρίβας, Τσάλε,. Μεταξάς, Μίχας, Κωνσταντόπουλος.

* Ο αγώνας άρχισε με 20λεπτη καθυστέρηση λόγω αργοπορίας του γιατρού! Τον ορισθέντα αρχικά κ. Νάκο, αντικατέστησε ασθμαίνουσα η κ. Μαρκουλάκη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money