Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΚΟΡΩΠΙ 1-0

Στον ένα ημιτελικό, ελαφρώς καλύτερος ο Αχαρναϊκός, νίκησε το ελλιπές Κορωπί 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού. Το 1-1 του πρώτου αγώνα, προδίκαζε μεγαλύτερη προσπάθεια από τους αντιπάλους αλλά αυτή δεν έγινε ορατή στη διάρκεια της αναμέτρησης…
Το α’ μέρος κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις και τον Αχαρναϊκό κάπως καλύτερο. Στο β’ 45λεπτο, το Κορωπί μπήκε πιο ορεξάτο και ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Πάντου στο 51’. Ο διαιτητής Μανιώτης (Δ. Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος) απέφυγε την υπόδειξη της ποινής, δείχνοντας κίτρινη κάρτα στον παίκτη που ανετράπη. Λίγο αργότερα, στο 68’, ο Αχαρναϊκός σημείωσε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Ο νεοεισελθών Δημάκης έκανε σέντρα και ο Νταβαρίνος με κεφαλιά, πέρασε την μπάλλα μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα Ούσιου!
Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, οι οπαδοί του τύποις γηπεδούχου Αχαρναϊκού (το ματς λόγω τιμωρίας έγινε στο ουδέτερο γήπεδο Παιανίας), ενίσχυαν την ομάδα τους, καθώς αποτελούσαν την μεγάλη πλειοψηφία των θεατών του αγώνα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μανάλης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Χριστόπουλος (90' Γκίκας), Νταβαρίνος (86’ Μπίρης), Ζούμας (67' Δημάκης), Λαναράς.
ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Φύτρος, Βρούτσης, Ματσάγγος (80' Πριονίδης), Ντούνης, Τσαουσάι, Μουρούτης, Κανέλλος (62’ Σύρος), Χοντάι (74’ Τόλιας), Α. Αλεξίου, Πάντου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money