Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΛΩΝΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ: 1-3

Εξαιρετική εμφάνιση και 5η σερί νίκη για τον Αχιλλέα στον Αυλώνα, η ομάδα του οποίου στάθηκε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο αλλά υπέκυψε στο β’. Ο Αχιλλέας εντυπωσίασε με την πολύ καλή φυσική κατάσταση των παικτών του και μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην άνοδο με τέτοιες εμφανίσεις.
Το 0-1 έγινε στο 25’ με κεφαλιά του Μπούσκου ύστερα από κτύπημα κόρνερ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι ο επόπτης Λάμπρου υπέδειξε οφ-σάιντ στη φάση που προηγήθηκε του κόρνερ αλλά ο διαιτητής δεν το σφύριξε! Ο Αυλώνας είχε 2-3 καλές ευκαιρίες να σκοράρει (με Κούλια, Μπενετάτο και Α. Λέκκα) αλλά σ’ όλες τις περιπτώσεις η μπάλλα έφυγε άουτ.
Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Αχιλλέας πήρε την πρωτοβουλία στις κινήσεις και στο 55’ σημείωσε το 0-2 με σουτ από πολύ πλάγια θέση του Νάστου, που έστειλε τη μπάλλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα Γ. Λέκκα. Στο 68’ ο νεοεισελθών Παπαχρήστου πέτυχε το 0-3 και λίγο αργότερα ο ίδιος είχε δοκάρι. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Τζιόμαλος στο 85’.
Ο διαιτητής Χατζόπουλος (κατά δήλωση των γηπεδούχων) προσπάθησε -χωρίς λόγο- να προστατεύσει τον Αχιλλέα, πέραν του δέοντος (ειδικά στα πρώτα 60’ λεπτά)! Σωστοί οι βοηθοί Β. Λάμπρου και Γρ. Λάμπρος.
ΑΥΛΩΝ: Γ. Λέκκας, Παλαιοσπύρος, Μπαμπαλίου, Κούλιας, Οικονομίδης, Ελευθεριάδης, Α. Λέκκας, Καραδήμος, Νουόμπα, Μπενετάτος, Άγγος (60’ Τζιόμαλος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Αναγνωστόπουλος, Σταφυλάς, Σκούταρης, Ξενάκης, Ε. Σταυρόπουλος, Μπούσκος, Νάστος, Τσάκαλος (60’ Παπαχρήστου), Περράκης, Φούντας, Σταματόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money