Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-1

Το κτύπημα πέναλτυ του Αθανασόπουλου 
Μετά από πραγματικό ντέρμπυ, τα Γλυκά Νερά νίκησαν 1-0 στο Κορωπί την τοπική Δόξα και περιόρισαν τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου. Σημειώνουμε ότι στα τελευταία 5 ματς, τα Γλυκά Νερά με προπονητή τον Ευγένιο Τσέρτο, παραμένουν αήττητα (4 νίκες, 1 ισοπαλία)! Επίσης, στον α' γύρο, η Δόξα είχε επιβληθεί εκτός έδρας των Γλυκών Νερών με 2-0 και όλοι περίμεναν νέα επικράτησή της στη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος που περνάει. Παρά τις απουσίες τους, οι δύο ομάδες έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν και προσέφεραν χορταστικό θέαμα στους θεατές του αγώνα. Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα!
Το μοναδικό γκολ επιτεύχθηκε μόλις στο 8’ λεπτό, όταν ο Προβίδης ανετράπη εντός περιοχής και στο πέναλτυ ευστόχησε ο Αθανασόπουλος. Στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και οι Γαλάνης, Χατζηλίας και Παπαδόπουλος πήραν πρωτοβουλίες, που είτε κατέληξαν άουτ είτε μπλοκαρίστηκαν από τους έμπειρους αμυντικούς των φιλοξενουμένων. Μάλιστα, σε οργανωμένες και γρήγορες αντεπιθέσεις, τα Γλυκά Νερά «λαχτάρησαν» την αντίπαλη άμυνα, όπως στο 32’ που ο Προβίδης «κρέμασε» τον Παπαθεοδώρου αλλά η μπάλλα πέρασε μόλις πάνω απ’ το δοκάρι και στο 35’ που ο Τεννές ανάγκασε τον Παπαθεοδώρου να δείξει την κλάση του με μια καταπληκτική απόκρουση σε κόρνερ.
Πιο αποφασιστικοί οι παίκτες της Δόξας στο β’ ημίχρονο, πίεσαν περισσότερο για ένα γκολ αλλά η καλή διάταξη της άμυνας και η εξαιρετική απόδοση του Μπακόλα, δεν τους επέτρεψε να ισοφαρίσουν. Αφού στο διάστημα 46’-65’ ο Παπαδόπουλος είχε διάφορες προσπάθειες που δεν «ευτύχησαν», ήλθε στο 68’ ο Καστρινάκης σε ανεπανάληπτο τετ-α τετ με τον Μπακόλα, κι έστειλε –εντελώς αμαρκάριστος- την μπάλλα εκατοστά πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι!
Ακολούθησε (75’) δύσκολη ατομική ενέργεια του Αθανασόπουλου από πλευράς φιλοξενουμένων, που τον έφερε μπροστά στον Παπαθεοδώρου. Το σουτ άτσαλο και βιαστικό, έστειλε την μπάλλα άουτ!
Στο 77’ ο φοβερός Παπαδόπουλος ζήτησε φάουλ-πέναλτυ, σε φάση που δεν είδαμε να μαρκάρεται με αντικανονικό τρόπο… Ο διαιτητής Βλάχος (Μπουξμπάουμ, Τζάλλας) άφησε τη φάση να περάσει χωρίς σφύριγμα ούτε κάποια κάρτα. Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους οπαδούς της Δόξας. Παρά τις αλλαγές του Κώστα Καραβίδα, από τον ελλιπή πάγκο των γηπεδούχων, το 0-1 έμεινε τελικό αποτέλεσμα. Με το σφύριγμα της λήξης, ο διαιτητής (που παρακολούθησε από κοντά τις φάσεις και δεν έδωσε σφυρίγματα έδρας) έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών από παράγοντες των γηπεδούχων, που συνεχίσθηκαν και στο γραφείο των διαιτητών κατά την συμπλήρωση του φύλλου αγώνος.

ΔΟΞΑ: Παπαθεοδώρου, Κωφός (76’ Τσιαμπάς), Πετράκης (65’ Νικολά), Τσεβδέρικοβ, Σωτηριάδης, Σπηλιόπουλος, Καστρινάκης, Βάρδας (46’ Θεοχάρης), Γαλάνης, Χατζηλίας, Παπαδόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μπακόλας, Βασιλόπουλος, Λάβδας, Ευαγγελινός, Τσαλδάρης, Ντιόπ, Τεννές (60’ Γ. Παπάζογλου), Κάππος (82’ Μηλιχούδης), Προβίδης (89' Καψάλας), Αθανασόπουλος, Δ. Παπάζογλου.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money