Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 3-0

Εύκολα ο Ωρωπός –με καλή απόδοση κατά διαστήματα- νίκησε 3-0 το Πόρτο Ράφτη, που δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Αν εξαιρέσουμε το πρώτα 10λεπτο, που οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, στην υπόλοιπη διάρκειά του το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο…
Ο Ωρωπός εκτός από τα γκολ, είχε και πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Αρκάδιο Βαζέχα που έδωσε δύο τελικές πάσες για γκολ αλλά ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια.
Στο 10’ δημιουργήθηκε μια καλή ευκαιρία από πλευράς φιλοξενουμένων και στο 20’ από ευνοϊκή θέση ο Βαζέχα έστειλε την μπάλλα άουτ. Στο 29’ μετά από προσπάθεια του Βαζέχα και πάσα στον Κυριάκο Στεφανή, αυτός σκοράρησε από κοντά με πλασέ για το 1-0. Ο Ωρωπός συνέχισε να πιέζει και στο 40’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαζέχα, η μπάλλα κόντραρε στο τείχος, βρήκε λίγο τον Αποστολιδη και κτύπησε στο δοκάρι! Στο 43’ βγήκε μπροστά ο Φιλλής (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και έδωσε ασίστ στον Αποστολάκη, που πέτυχε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό. Με κινητήριους μοχλούς τον Αλούση και τον Παπαγεωργίου, οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν κινδύνους στην εστία του Πόρτο Ράφτη. Στο διάστημα 55’-75’ ο Βαζέχα είχε 3 καλά σουτ, λίγο έξω από την εστία του Αποστολίδη και στο 80’ πάλι ο Βαζέχα, βρεθηκε τετ-α-τετ με τον Αποστολίδη αλλά δεν έπιασε την μπάλλα όπως ήθελε, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Στο 82’ ο Βαζέχα με σλάλομ από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι έδωσε ωραία ασίστ στον Καραχρήστο, που με πλασέ έκανε το 3-0.
Διαιτητές: Παπάζογλου (Περδίκης, Μισρής).
ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Αμπάζη, Κατερίνης, Ανδριανός, Κ. Στεφανής Κ. (79' Καραχρήστος), Φιλλής (77' Γ. Στεφανής), Μέγας, Παπαγεωργίου, Βαζέχα, Αλούση (89' Γεωργόπουλος).
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Αποστολίδης, Μαλατάνος (54' Άγγα), Τσόρακας, Δημητρακόπουλος, Βλάχος, Μίνα, Βαλσαμογιάννης, Βολάκης (85' Σιδηράς), Σιδέρης, Μουστόγιαννης (75' Σταύρου), Δικαίος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money