Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ

Αποστολίδης, Μαγουλάς
Σοβαρές αντιπαραθέσεις σημειώθηκαν στις τελευταίες συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ.
Τα θέματα που δημιούργησαν αρκετή αναταραχή στις σχέσεις των μελών του Δ.Σ. ήταν η εξωπραγματική συμπληρωματική προκήρυξη πρωταθλημάτων (ειδικά για την κλήρωση της β’ φάσης της Γ’ κατηγορίας), όπως και η χρήση του μηχανισμού της Ένωσης για την οργάνωση της προεκλογικής ενημέρωσης που έκανε ο κ. Μαγουλάς, προσκαλώντας εκπροσώπους σωματείων – μελών…

Στην πρώτη περίπτωση, ο Ησαΐας Βασιλειάδης θεώρησε πέραν πάσης λογικής την προκήρυξη που προέβλεπε την δημιουργία νέας βαθμολογίας στην β’ φάση του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας και έψεξε τον γραμματέα Γρηγόρη Αποστολίδη, για πρωτοβουλία που δεν έπρεπε να πάρει μόνος του. Στην προσπάθεια που κατέβαλε ο κ. Βασιλειάδης να κατανοήσει το σύστημα, ρώτησε πώς είναι δυνατόν να ισχύει κανονισμός που δίνει χαμηλό κριτήριο βαθμών σε ομάδες που συγκέντρωσαν πολλούς βαθμούς στην α’ φάση του πρωταθλήματος.
Η απάντηση που πήρε από τον κ. Αποστολίδη ήταν αφοπλιστική: «Μα, πρόκειται για απλά μαθηματικά»!
Εκεί ο κ. Βασιλειάδης εκνευρίσθηκε πολύ και άρχισε ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων…

Οι βαθμολογἰες με
τις παραλογες διαφορές!
Στην κλήρωση
Όμως, το θέμα επανήλθε ιδιαίτερα επίκαιρο στην κλήρωση της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Μάλιστα, η Ατλαντίς παρενέβη στην διαδικασία με τον δικηγόρο Παντελή Μαρκιανίδη και ο κ. Μαγουλάς αναγκάσθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους παράγοντες όλων των σωματείων για το μπέρδεμα που προκάλεσε η ακατανόητη προκήρυξη!
Το συμπέρασμα, λοιπόν, στο οποίο καταλήγουμε είναι ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ είτε γνώριζε τις αδυναμίες της συμπληρωματικής προκήρυξης πρωταθλημάτων και δεν αντέδρασε όταν αυτή κυκλοφόρησε, είτε δεν γνώριζε τι περιλάμβανε η συγκεκριμένη συμπληρωματική προκήρυξη και βασίσθηκε στην αποκλειστική γνώση του γενικού γραμματέα του!

Στην άλλη περίπτωση, ο Γιάννης Δεσύπρης ζήτησε ακόμη και την παραίτηση του προέδρου, κρίνοντας αντιδεοντολογική την συμπεριφορά του, όταν χρησιμοποίησε τον μηχανισμό της ΕΠΣΑΝΑ για να καλέσει τα σωματεία σε ενημερωτική εκδήλωση (με το υπονοούμενο ότι επρόκειτο για εκδήλωση της Ένωσης), ενώ επρόκειτο στην πραγματικότητα για προεκλογική ατομική εκδήλωση του προέδρου!
Έκπληκτος απάντησε ο κ. Μαγουλάς: «Να παραιτηθώ από πρόεδρος»; Αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξεπλάγη από την τοποθέτηση του κ. Δεσύπρη… Σχολιάζοντας, στη συνέχεια, επισήμανε ότι δεν είχε άλλο τρόπο να καλέσει σε συγκέντρωση τα σωματεία και θεώρησε φυσιολογικό να χρησιμοποιήσει κάπως την υποδομή της Ένωσης για τον σκοπό αυτό!
Ο κ. Βασιλειάδης σε παρέμβασή του, υπογράμμισε ότι αυτό που έκανε ο κ. Μαγουλάς το άκουσε περίεργα… Διότι σύμφωνα με την δική του λογική, τα σωματεία εκβιάζονται. Και ξεκαθάρισε: «Δεν συμφωνώ με την εκδήλωση, ως ενέργεια του προέδρου».
Με όλα αυτά που συμβαίνουν στα διοικητικά της ΕΠΣΑΝΑ, δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι υπάρχει προγραμματισμός και σωστή διαχείριση καταστάσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money