Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3-1

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε ο Νικηφόρος του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου με 3-1. Με τερματοφύλακα τον Ζερμπίνη, που παίζει κανονικά επιθετικό χαφ, λόγω έλλειψης άλλου τερματοφύλακα, ο Ολυμπιακός παρουσιάσθηκε με 14 παίκτες και σύνθεση ανάγκης. Ο Νικηφόρος άνοιξε το σκορ με τον Μόνγκα Φοντούλα στο 28’ και ενώ όλοι περίμεναν το 2-0, ήλθε το 1-1 με τον Λέκα (τον επωνομαζόμενο και Ρομάριο)! Στο β’ ημίχρονο ο Νικηφόρος πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα, στο 51’ με βολίδα του Παπαβασιλείου και στο 55’ με τον Μόνγκα (από ελεγχόμενη θέση όφ-σάιντ) για να κάνει το 3-1. Τότε «ξύπνησε» ο Ολυμπιακός και με αλλαγές που αναδιέταξαν κάπως την ομάδα, πήρε για 15’ λεπτά την πρωτοβουλία στο κέντρο. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό, διότι οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν ποτέ με επιτυχία τις ευκαιρίες τους. Ο Νικηφόρος δημιούργησε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα. Οι σέντρες και τα σουτ των Μόνγκα και Ράπτη έφυγαν ελάχιστα άουτ. Διαιτητές: Βακκάς (Δ. Τζαφόλιας, Ζέρβας).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσιούλης, Αντεριώτης, Τσαπαρής, Βουνισέας, Παπαδόπουλος (86’ Τσουλούχας), Παπαβασιλείου, Κανελλόπουλος (65’ Ράπτης), Τσιριγώτης, Κωνσταντίνου, Μόνγκα Φοντούλα, Αποστολόπουλος (80’ Κέντρο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερμπίνης, Μαυρομάτη, Κολώτας, Ακριτίδης, Χ. Μπερμπάντης, Μανωλόπουλος (55’ Νικολάου), Ι. Μπερμπάντης, Ράλλης (70’ Μηλιώτης), Παπαντζήμας, Τσιουρής (56’ Γεωργοστάθης), Λέκα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money