Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ - ΣΤΑΜΑΤΑ 2-2

Ο Μαύρος Αετός «άρπαξε» την ισοπαλία 2-2 από την Σταμάτα, στο γήπεδο Πολυδενδρίου. Πολύ ψυχωμένοι οι γηπεδούχοι, κυνήγησαν το αποτέλεσμα αλλά δεν είχαν την ποιότητα να αντισταθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Η Σταμάτα προηγήθηκε στο 9’ με τον Κριεμάδη. Στο 30’ ο Κατσαντωνης έφερε το ματς στα ίσια. Στο β’ μέρος ο Μαύρος Αετός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον νεοαποκτηθέντα Σκαρπαθιώτη, το σουτ του οποίου έστειλε τη μπάλλα στο δοκάρι. Η Σταμάτα στη συνέχεια πίεσε αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν στο 65’ να πάρουν προβάδισμα με σκόρερ τον Τζίκα. Στα τελευταία 25’ λεπτά ο Μαύρος Αετός οπισθοχώρησε, δίνοντας χώρο στη Σταμάτα, που δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το τελικό 2-2 με κεφαλιά του Κ. Τσεβά στο 83’.
Στο τέλος, απεβλήθησαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες ο Οσμανάι (85’) και ο Κιούρκος (87’). Ο διαιτητής Βικτωράτος (Β. Τζαφόλιας, Τζάλλας), δέχθηκε παράπονα των φιλοξενουμένων επειδή ανέχθηκε το ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων (ειδικά του Σ. Τσεβά και του Κιούρκου, που –σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Σταμάτας- έπρεπε να αποβληθούν από το πρώτο ημίχρονο).

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Τζίκα, Τριανταφύλλου (61’ Μπυρώσης), Σ. Τσεβάς, Καμάρας, Σαρκίρης, Α. Μάζης, Παρδάλης (46’ Λ. Μάζης), Κατσαντώνης, Σκαρπαθιώτης (85’ Σινγκ), Κιούρκος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Συρράκος, Τζόλας, Μπότζιος, Ντιούφ (70’ Δ. Δεσύλλας), Συμεωνίδης (55’ Μπόρας), Κριεμάδης (60’ Ποροτσίδης), Οσμανάι, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money