Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-2

Με νίκη στο 85’ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Γλυκών Νερών ο Ευγένιος Τσέρτος. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, παρ’ ότι προηγήθηκε νωρίς (3’) με τον Γεωργοστάθη, που έκανε δυνατή σέντρα σουτ και ο απίστευτος αέρας έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Μπακόλα, δεν κατάφερε να επιβληθεί ενός αντιπάλου που ήταν στα μέτρα του. Λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού, ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο Γραμματικού.
Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με δυνατές μονομαχίες, ρυθμό και αρκετές φάσεις. Τα Γλυκά Νερά, μετά την ψυχρολουσία του γκολ που δέχθηκαν, αντέδρασαν και ισορρόπησαν στο β’ μέρος τον αγώνα. Στο 60' ο Ντιόπ ισοφάρισε και στο 85' ο Αθανασόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή για το τελικό 2-1. Διαιτητής: Φωστέρης, (Μακρής, Ανδρεάδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητριάδης, Μαυρομάτης, Κολότας, Ακριτίδης, Νικολάου, Μηλιώνης (58' Μπερμπάντης), Τσιούρης, Χουζούρης, Ράλλης (68' Μπιτάκος), Γεωργοστάθης (82' Μαρκίδης), Μαμάκος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μπακόλας, Λάβδας, Τσαμουρτζής, Πάσσαρης, Τσαλδάρης, Ντιόπ, Μερκάι (89' Μαστορόπουλος), Κάππος, Προβίδης (72' Καραστέργιος), Αθανασόπουλος, Παπάζογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money