Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-0

Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε στο γήπεδο του Ερυθρού Νέας Μάκρης, ο Εθνικός με 1-0 επί του μέχρι χθες πρωτοπόρου Σαρωνικού. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι (ο διαιτητής έδειξε 10 κίτρινες κάρτες, τις 9 σε παίκτες του Εθνικού) χωρίς πολλές φάσεις. Το διεκδίκησαν και οι δύο ομάδες με πολλή διάθεση. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σ’ όλη του την διάρκεια αλλά δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και δεν πίεσαν αρκετά την άμυνα των γηπεδούχων, που τους περίμενε καλά οργανωμένη. Το 1-0 διαμορφώθηκε στο 25’, όταν ο Μαγγίνας εκτέλεσε φάουλ και ο Ζιάγκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Καραλή.
Οι παίκτες του Σαρωνικού διακατέχονταν από ένα εκνευρισμό στις κινήσεις τους. Παρά τις προσπάθειες του Ευτύχη Τζιβίλογλου (και του αδελφού του Γιάννη, στο β’ ημίχρονο), το σκορ δεν άλλαξε. Οι 100 φίλοι του Σαρωνικού που πήγαν στη Νέα Μάκρη για να βοηθήσουν την ομάδα τους, έφυγαν απογοητευμένοι…
Μετά τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια μεταξύ αντιπάλων παικτών και παραγόντων, χωρίς λόγο και αιτία!
Ο διαιτητής Διαγγελάκης (Κρέτσιμος, Ζέρβας), για τον οποίο εξέφρασαν παράπονα οι παράγοντες του Εθνικού, απέβαλε τον γενικό αρχηγό του Σαρωνικού Β. Νικολάου γιατί του είπε: «Εσύ δεν θα ξαναπαίξεις τον Σαρωνικό»! Επίσης, σημείωσε ότι ο Εθνικός έφερε στις φανέλες των παικτών του διαφήμιση («Μισό Πυθάρι») χωρίς την σχετική έγκριση της Ένωσης και ακόμη, ότι κατόπιν εντολής της ΚΕΔ αντικαταστάθηκε ο αρχικά ορισθείς βοηθός Νικολακάκος, με τον βοηθό Ζέρβα. Μάλιστα, αναρωτηθήκαμε γιατί έγινε αυτή η αλλαγή, αλλά απάντηση δεν πήραμε…
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής, Ζούρος, Μέρκο (73’ Μπίστας), Αηδόνης (86’ Μπαλές), Χρ. Παπαδόπουλος, Ελευθερίου, Μαγγίνας, Ντελιάι, Ζιάγκος, Μασούρας (68’ Θ. Στεφανίδης), Σπανομαρίδης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Θάνος, Καραγιάννης, Ζουμπουρλής, Χ. Αλεξίου, Κετέογλου, Ζντράβα, Ε. Τζιβίλογλου, Λεζάκης (46’ Ι. Τζιβίλογλου), Σ. Αλεξίου, Κερμέζο (6’ λ.τρ. Ναυπλιώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money