Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2-3

Εμφανώς καλύτερο το Κρυονέρι σημείωσε εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του Γέρακα με 3-2, σ’ ένα ματς που είχε τουλάχιστον ενδιαφέρουσα εναλλαγή του σκορ.   Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 και 2-1 αλλά δεν άντεξαν –τελικά- στην πίεση των φιλοξενουμένων, που είχαν και 3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο της συνάντησης! Σε πολύ καλή κατάσταση το Κρυονέρι, σημείωσε δεύτερη στη σειρά νίκη! Ο Γέρακας περνάει δύσκολη αγωνιστική περίοδο και δεν πίστεψε στη νίκη. Παρότι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 80’, οι παίκτες του «έμειναν» κι από δυνάμεις!
Το 1-0 έκανε ο Μαργέτης στο 25’ και ισοφάρισε στο 50’ ο Ευθυμιάδης.
Με κεφαλιά του Παπακωνσταντίνου στο 77’ έγινε το 2-1 αλλά το Κρυονέρι απάντησε με τον Ρίζο στο 81’. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Τσαλαπατάνης στο 86’.
Διαιτητές: Μανιώτης (Φωστέρης, Καραπάνος).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Παππάς (75’ Δριλάκης), Δημητριάδης, Α. Καλούδης, Παπακωνσταντίνου, Πελέκης, Μπερέτης (75’ Ν. Καλούδης), Μπούρμπουλας, Λυμπερόπουλος, Καραμανίδης, Μαργέτης (53’ Χρυσανθόπουλος).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Καστρινός, Ζησούδης, Κανταρέλης (80’ Ρίζος), Ελούνα Κόλμπερ (89’ Ψώνης), Χαλίλι, Χουλιάρας, Ευθυμιάδης, Τσαλαπατάνης, Λαθουράς, Χρυσικόπουλος (65’ Ματζάνας).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money