Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΡΚΟ - ΩΡΩΠΟΣ 1-0

Η Μαρκό ξεπέρασε στο γήπεδό της και το εμπόδιο του Ωρωπού με 1-0 αλλά αγχώθηκε μέχρι να το πετύχει! Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Είχαν δοκάρι στο 10′ με τον Κοντογιάννη και 1-2 ακόμη καλές ευκαιρίες. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και απείλησαν την εστία του Γερογιάννη. Πάντως, το πολύτιμο τέρμα σημείωσε στο 62′ ο Μεγαγιάννης με κοντινό πλασέ ύστερα από γύρισμα του Κοντογιάννη. Η Μαρκό στο 70′ με τον Κοντογιάννη είχε πάλι δοκάρι ενώ ο Ωρωπός είχε φοβερή κεφαλιά του Βαζέχα μόλις άουτ και στο 89’ ο Βαζέχα κόπηκε με όφ-σάιντ σε φάση που έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Διαιτητές: Ε. Αντωνίου (Δ. Τζαφόλιας, Μπουξμπάουμ).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Κοτζιάς, Ν. Τσώνης, Α. Τσώνης, Ντίνος (58′ Κοντογιαννόπουλος), Αγγελάκος (90′ Τζανής), Κοντογιάννης, Καλιανιώτης (86′ Λάππας).
ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Αμπάζη, Κατερίνης, Ανδριανός, Ε. Στεφανί, Σαχσανίδης (88′ Καραχρήστος), Μέγας (79′ Ζεπάϊ), Ανυφαντής (74’ Κ. Στεφανής), Βαζέχα, Αλούση.

* Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου απεβλήθη του αγωνιστικού χώρου ο προπονητής της Μαρκό Δημ. Τριανταφυλλάκος, για υβριστική συμπεριφορά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money