Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-2

Νέα εκτός έδρας επιτυχία της Θύελλας, που επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού, στον Άγιο Στέφανο. Σε παιχνίδι που άρχισε με άλλες προϋποθέσεις και τελείωσε με επεισόδια, η ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας ανέτρεψε τα δεδομένα και πέρασε νικηφόρα από το Μπογιάτι. Ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη και έπαιξε από την αρχή δυνατά. Όμως δεν είχε καλή κυκλοφορία και ο γνωστός Χαρακτίδης, που είχε δοκάρι μόλις στο 2’ λεπτό, έδινε το ρυθμό.
Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε μια καλή ευκαιρία να πετύχουν γκολ στο 35’ με τον Ράλλη. Οι φιλοξενούμενοι επέμειναν και είχαν δεύτερο δοκάρι με τον Προδρόμου, στο 40′. Καταφέρνοντας να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων στο β’ ημίχρονο, οι παίκτες της Θύελλας ισοφάρισαν με τον Τσανακτσή στο 60’ και γύρισαν το παιχνίδι στο 77’ με τον Κατσούγκρη!
Στο τέλος, ο διάχυτος εκνευρισμός των γηπεδούχων, εντάθηκε όταν ο διαιτητής Δραγάτης (Παπαδιώτης, Χόικας), έδειξε 2η κίτρινη κάρτα στον Χουζούρη που απάντησε στην υβριστική -όπως θεώρησε ο ίδιος- συμπεριφορά του προπονητή της Θύελλας Βλάσση Χατζηαναστασίου. Τα «αίματα άναψαν», απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ παικτών και απεβλήθη ο παγκίτης των φιλοξενουμένων Κλάψης. Η πλευρά του Ολυμπιακού ήταν φοβερά ενοχλημένη από την «μεταχείριση» που έτυχε από τον διαιτητή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζαβογιάννης, Τσιούρης, Μαυρομάτη, Ακριτίδης, Χουζούρης, Μπερμπάντης, Λέκα, Παπαντζήμας (75' Κολότας), Νικολάου (47' Ζερμπίνης), Ράλλης, Μαμάκος.
ΘΥΕΛΛΑ: Μανόλοφ, Προδρόμου, Τσανακτσής, Σότα, Βιβικίδης, Καρβούνης (46' Ντόσκας), Χαρακτίδης, Τσέλιος (75' Σοτάϊ), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Μπαξεβάνης (46' Λάμπρου).

* Σημειωτέον ότι τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου «κωουτσάρισε» ο Θαλής Τσιριμώκος και όχι ο Νίκος Κόκκινος.

Φάσεις από τον αγώνα Ολυμπιακού-Μαρκό 1-2  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money