Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-3

Επειδή ο Πρωτέας παρουσιάσθηκε νωθρός και υπερόπτης, πιστεύοντας ότι μπορούσε να νικήσει μόνο με την …παρουσία των παικτών του στο γήπεδο, η τελική επικράτηση ήταν πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι δείχνει το σκορ! Ο Απόλλων προσπάθησε για το καλύτερο και προηγήθηκε μόλις στο 5’ -μετά από κακή συνεννόηση της άμυνας του Πρωτέα- με κοντινό πλασέ του Ματέο Κράσι. Επικράτησε εκνευρισμός στον Πρωτέα, που άργησε να βρει ρυθμό. Πάντως, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30′ με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή του Κούλιμπη και δημιούργησε μερικές ακόμη ευκαιρίες που χάθηκαν. Πιο χαρακτηριστική ήταν το δοκάρι του Χότζαλι στο 35′. 
Η συνέχεια ανήκε στον Πρωτέα, που διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά ήταν ποιοτικά μέτριος. Το 1-2 επιτεύχθηκε από τον Κοσμάτο με πλασέ στο 58’ και ο Κούλιμπης, που έχει μετατραπεί σε σέντερ-φορ από σέντερ-μπακ, διαμόρφωσε το 1-3 με σουτ στο 88’.
Διαιτητές: Καπόγλης (Α. Αντωνίου, Σπ. Λιάπης).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γαλακτίου, Σιράγας (85’ Πανταγιάς), Καμζέλας, Τσούνης, Κετέογλου, Τάραμας, Παπακωνσταντίνου, Λαντζίδης (57′ Λ. Καραγιάννης), Κράσι, Ελένας (68′ Β. Μακροδημήτρης), Βασιλείου.

ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Γιασελάϊ (85’ Μακροδημήτρης), Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Μακρυπίδης, Κοσμάτος, Ρέτσικας (60′ Μαραγκός), Χότζαλι, Κωστάκη (80′ Χουσιάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money