Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ – ΡΟΥΣΣΗ;


Ο κ. Ρούσσης στην εκδήλωση
της επίσημης παρουσίασής του
Την προεκλογική τους συνεργασία φαίνεται ότι θα ανακοινώσουν οι κ.κ. Μαγουλάς και Ρούσσης, σε εκδήλωση που πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Holiday Inn» της Αττικής Οδού.
Με πρόσχημα την ενημέρωση για την πορεία της ΕΠΣΑΝΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης Φώτης Μαγουλάς και ο χειρουργός ορθοπεδικός, αθλητίατρος και προπονητής ποδοσφαίρου Ξενοφών Ρούσσης, θα ενημερώσουν όσα σωματεία ενδιαφέρονται για τις «ιδέες τους και την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου», όπως σημειώνουν στην πρόσκληση που έστειλαν προς όλα τα σωματεία.
Η κοινή παρουσίασή τους αναμένεται με ενδιαφέρον κι από τους άλλους συνδυασμούς παραγόντων, που κινούνται εδώ και καιρό στο χώρο της ΕΠΣΑΝΑ.
Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο κ. Ρούσσης πραγματοποίησε στις 8/2/2012 την δική του επίσημη εμφάνιση στα κοινά της Ένωσης, προαναγγέλοντας την κάθοδό του ως επικεφαλής σχήματος, «για την λύση προβλημάτων και την βελτίωση, όσων δεν κατάφερε η διοίκηση Μαγουλά», σύμφωνα με τα λεγόμενά του.
Εμπνευστές, καθοδηγητές και συμπαραστάτες του κ. Ρούσση στην απόφαση ενασχόλησής του με τα διοικητικά της ΕΠΣΑΝΑ, ήταν –κατά δήλωσή του- οι κ.κ. Θανάσης Νικολακάκης και Γιάννης Γκαράνης, πρόεδροι αντιστοίχως των σωματείων Νικολακάκης και Νικηφόρος. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα νεότερα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money