Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-3

Μεγάλη και κρίσιμη βαθμολογικά νίκη πέτυχε ο Κεραυνός Κερατέας επί του Παμπαιανικού με 3-0. Τυπική διαδικασία ήταν το παιχνίδι, που το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Κι αυτή ήταν ξεκάθαρα ο Κεραυνός, παρότι έπαιζε εκτός έδρας. Μέχρι το 20’ όλα είχαν κριθεί. Στο 10’ ο Δημ. Ρώμας και στο 20’ ο Μπάτρης έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι του Παμπαιανικού αποδείχθηκαν αδύναμοι να αντιδράσουν, καθώς οι ενέργειἐς τους δεν ολοκληρώνονταν ποτέ. Επιπλέον, έμειναν με 10 παίκτες στο 45’ λόγω αποβολής του Κουλοχέρη. Στο 67’ απεβλήθη και ο σκόρερ Δ. Ρώμας, για να μείνει με 10 και η ομάδα της Κερατέας. Το 0-3 σημειώθηκε από τον Λούτζη στο 70’ και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των νικητών.
Διαιτητές: Μάλαμας (Χριστοδούλου, Καραπάνος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κρητικός, Χατζής, Ν. Σταυρόπουλος, Παπασωτηρίου, Κ. Σταυρόπουλος, Κουλοχέρης, Πετρούης, Σταμάτης, Ομασέρε (65' Μαργέτης), Μιρτάι (77' Κατσαρός).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπασωτηρίου, Κατσίκης, Γκίνης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Λούτζη (85' Ισ. Μιχάλης), Χελιώτης (46' Πλάκα), Δ. Ρώμας, Βίλα, Μπάτρης (76' Γ. Ρώμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money