Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0-0

Παιχνίδι εξαιρετικής δύναμης κι από τις δύο πλευρές έγινε στο στάδιο του Μαραθώνα, όπου η Μάχη πήρε ισοπαλία από τον πρωτοπόρο Νικολακάκη 0-0. Η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση της Μάχης, παρά την παρουσία πολλών νέων σε ηλικία παικτών, ανταμείφθηκε με 1-2 ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο και τον βαθμό της ισοπαλίας.
Οι πρωτοπόροι προσπάθησαν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί σε 2-3 περιπτώσεις μπροστά στην εστία του Βοτσίδη, όπως και στο διαγώνιο σουτ του Θεοδωρή στο 68’, που αντί να καταλήξει η μπάλλα στα δίκτυα, κτύπησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Όσο κι αν μόχθησε ο Εγιουρούμ και οι άλλοι επιθετικοί του Νικολακάκη, οι αμυντικοί της Μάχης ήταν πάντοτε σε καλύτερη θέση και απέκρουαν.
Σωστός ο διαιτητής Μαργαρίτης (Χατζόπουλος, Ρούντος).

ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα, Χαμάμης, Βούσουλας, Πλατσιώτας, Καραλής (88' Μέξης), Γρίβας (78' Κωνσταντόπουλος), Νταής, Μεταξάς (89' Καρακώστας), Μίχας, Τσάλε.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Μοντέρο Νόβα (46' Νίκας), Σπυρίδης, Μουράτογλου, Σταμάτης, Τέρζιεφ, Κωβαίος (75' Κοκκόλης), Εγιουρούμ, Πάπα (55' Αθανασέλος), Παπαναστασίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money