Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ: Κ. ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 4-0

Στον δεύτερο ημιτελικό, στο γήπεδο Βάρης, ο Κυανός Αστέρας απέκλεισε τον Αήττητο Σπάτων με 4-0, πετυχαίνοντας 3 γκολ στο πρώτο ημίωρο της συνάντησης και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο επιθετικός των γηπεδούχων Παπαϊωάννου, που σημείωσε χατ-τρίκ!
Όλα κρίθηκαν στο 13’ όταν ο διαιτητής Μάλαμας (Β. Λάμπρου, Γουργιώτης) κατελόγισε σωστά πέναλτυ, σε ανατροπή του Παπαϊωάννου από τον τερματοφύλακα Γαρόζη, τον οποίο απέβαλε με κόκκινη κάρτα. Ο Παπαϊωάννου ευστόχησε στο πέναλτυ κι έκανε το 2-0. Είχε προηγηθεί η Βάρη 1-0 στο 7’, με άλλο τέρμα του Παπαϊωάννου (πλασέ ύστερα από σέντρα του Στυλιανόπουλου). Στην ομάδα των Σπάτων επικράτησε εκνευρισμός και αναστάτωση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να σημειώσουν το 3-0 στο 28’ με κεφαλιά του προωθημένου Πλίτση. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 90’ πάλι από τον Παπαϊωάννου! Οι φιλοξενούμενοι, παρότι με 10 παίκτες, βελτιώθηκαν στο β’ ημίχρονο και πλησίασαν στην επίτευξη ενός τέρματος, αλλά δεν τα κατάφεραν. Όμως και ο Αστέρας έμεινε με 10 στο τέλος, όταν ο Πιτταράς έπιασε την μπάλλα με τα χέρια, σαν βολλεϋμπωλίστας (!) και είδε 2η κίτρινη κάρτα.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου απεβλήθη από τον αγωνιστικό χώρο (μαζί με τον Γαρόζη, που συνέχιζε να διαμαρτύρεται) ο εκπρόσωπος του Αήττητου κ. Καλογεράς. Γενικά, οι παράγοντες του Αήττητου εξέφρασαν πολλά παράπονα στο διαιτητικό τρίο, με έντονο τρόπο, τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Κ. ΑΣΤΗΡ: Θανόπουλος, Κωζής (75’ Σκουρλής), Στυλιανόπουλος, Πλίτσης, Καμπάσης, Στρατής (60’ Γκίκας), Πιτταράς, Μητροφάνης, Παπαϊωάννου, Παπαδημητρόπουλος, Περγιάλης (70’ Ξηντάρας).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Γαρόζης, Σχίζας (13’ Πομώνης), Μαρινάκης, Μανουσάκης, Μπλιάμπλιας, Τούντας, Καδίτης, Ασημάκης, Λάππας (70’ Βογιατζόγλου), Παπαδάς, Ανδρεαδάκης (46’ Μπερέτας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money