Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2-1

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Παλληνιακός επί του Νικηφόρου με 2-1, ύστερα από αμφίρροπη αναμἐτρηση που έγινε στην Παλλήνη. Κάθε ομάδα διατήρησε την υπεροχή ανά ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν καλύτερος ο Νικηφόρος και στο δεύτερο ανώτερος ο Παλληνιακός, που γύρισε το αποτέλεσμα από 0-1 σε 2-1!
Οι φιλοξενούμενου προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Μόνγκα Φοντούλα, αλλά στο 47’ ο Ζώκος πήρε πάσα από τον Μητσιάρα και με πλασέ ισοφάρισε. Ο Καρακάσης έδωσε τη νίκη στον Παλληνιακό στο 80’, όταν μετά από ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Ντρένοβα, ο οποίος κινήθηκε προς την περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκανε σέντρα στην περιοχή, όπου ο Καρακάσης -ακολουθώντας την φάση- με προβολή, έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα.
Διαιτητές: Μάλαμας (Κρέτσιμος, Παπαδιώτης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Μπούρας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Ρουφαγάλας (89’ Κόντος), Ζώκος (90’ Αναγνωστόπουλος), Μητσιάρας (63’ Κοβάνης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσιούλης, Αντεριώτης, Τσαπαρής, Βουνισέας, Παπαδόπουλος, Παπαβασιλείου, Κανελλόπουλος (65’ Ράπτης), Τσιριγώτης, Πλαβούκος (70’ Κωνσταντίνου), Μόνγκα Φοντούλα, Αποστολόπουλος, Αγγελής. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money