Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 3-2

Συναρπαστική εξελίχθηκε η αναμέτρηση του γηπέδου Αναβύσσου μεταξύ Σαρωνικού και Άνοιξης, που έληξε με 3-2 υπέρ των γηπεδούχων. Ο Σαρωνικός έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Πίεσε σ’ όλο το γήπεδο αλλά στο 10′ πέτυχαν γκολ οι φιλοξενούμενοι, όταν ο τερματοφύλακας Καραλής απέκρουσε δύσκολα σέντρα–σουτ, η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο επερχόμενος Οικονομόπουλος έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι επέμειναν με απανωτές χαμένες ευκαιρίες. Όμως στο 24′ ο Καραλής αποσόβησε το 0-2 σε τετ-α-τετ με τον Δαρζέντα και στο 29′ ο Θάνος είχε καλό σουτ που απέκρουσε ο Μουλάς σε κόρνερ. Και στο 32’ έγινε η φάση που απέφερε το πέναλτυ, με το οποίο ο Ευτύχης Τζιβίλογλου ισοφάρισε 1-1.
Ο εξαιρετικός Κερμέζο, διαμόρφωσε το 3-1 με δύο τέρματα στο 62’ και το 68’. Το πρώτο με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα φάουλ και το δεύτερο με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Ο Σαρωνικός είχε ακόμη δύο δοκάρια, με τον επανεμφανισθέντα Γιάννη Τζιβίλογλου και τον Κερμέζο. Πάντως, η Άνοιξη σε αντεπίθεση μείωσε για το τελικό 3-2 με τον Δαρζέντα, στο 85′. Διαιτητές: Χατζόπουλος (Οικονόμου, Μπέκας).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζντράβα, Καραγιάννης, Ζουμπουρλής, Χ. Αλεξίου, Κετέογλου, Σ. Θάνος (68’ Ναυπλιώτης), Ε. Τζιβίλογλου, Λεζάκης (62’ Ι. Τζιβίλογλου), Σ. Αλεξίου, Κερμέζο (82′ Τόλιας).
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Μήτρου, Μπουσδέκης, Αθανασόπουλος, Κυριάκης, Μαπάκης, Δημούδης (63′ Λιτσένι), Σίτης, Λιγωμένος (81′ Μαυροκεφαλίδης), Δαρζέντας, Οικονομόπουλος (73′ Κάγια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money