Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1-0

Νίκη σωτηρίας 1-0 σημείωσε γηπεδούχος ο Γέρακας επί του Ωρωπού, ύστερα από αγώνα γεμάτο συγκινήσεις και απρόοπτα! Πιο χαρακτηριστικό γεγονός του αγώνα ήταν οι δύο αποβολές παικτών του Γέρακα, που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες!
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, που έχασαν 2-3 εξαιρετικές ευκαιρίες να σκοράρουν (βασικά με τον Λυμπερόπουλο) και είχαν δοκάρι (20’) σε κεφαλιά του προωθημένου Παπακωνσταντίνου. Ο Ωρωπός μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και δημιούργησε 2 εκπληκτικές ευκαιρίες (σχεδόν τετ-α–τετ) αλλά τα σουτ (Βαζέχα και Στεφανή) είτε αποκρούσθηκαν από τον απίθανο Γαβαλά είτε κόπηκαν από αμυντικούς. Μετά το 65’ ο Γέρακας ισορρόπησε με μεγάλες μπαλλιές το παιχνίδι και έβγαινε συχνά στην επίθεση με αξιώσεις.
Στο 74’ ήλθε η πρώτη αποβολή παίκτη του Γέρακα, όταν ο νεοεισελθών ως αλλαγή στο παιχνίδι Παππάς (αντί του Μαργέτη που έπαθε θλάση), μαρκάρισε δυνατά αντίπαλο και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Δημιουργήθηκε εκνευρισμός μεταξύ των παικτών αλλά το ματς συνεχίσθηκε χωρίς άλλες επιπτώσεις για τις αντίπαλες ομάδες.
Στο 79’ ο Λυμπερόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής κι έκανε δυνατό σουτ, που φάνηκε να αποκρούει ο Κακκαβάς, αλλά η μπάλλα του ξέφυγε και προφανώς πέρασε την γραμμή. Ο βοηθός Β. Τζαφόλιας υπέδειξε γκολ και ο διαιτητής Μάλαμας, το κατακύρωσε άμεσα. Υπήρξαν χλιαρές διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενουμένων. Λίγο πριν τη λήξη, ο Καραμανίδης (παρ’ ότι είχε προειδοποιηθεί από τον διαιτητή) συνέχισε –μάλλον λόγω εκνευρισμού- να μαρκάρει με τους αγκώνες τους αντιπάλους του, με αποτέλεσμα στο 87’ να δει κι αυτός κόκκινη κάρτα. Επίσης, ο βοηθός Δουλγεράκης απέβαλε και τον προπονητή του Γέρακα (επειδή φώναζε εκτός θέσεως) Άρη Τσαγδή!
Τελικά, ο Γέρακας πέτυχε μια Πύρρειο νίκη, αλλά είδε να επιστρέφει στις τάξεις του ο Βραζιλιανός Ντεντέους, ύστερα από δίμηνη απουσία στην πατρίδα του.
Ο Ωρωπός έκανε αξιόλογη εμφάνιση αλλά δεν ολοκλήρωσε με επιτυχία καμία από τις ευκαιρίες που είχε. Μάλιστα, στο 55’ ζήτησε πέναλτυ σε χέρι αμυνομένου (σε ρημπάουντ της μπάλλας από απόκρουση άλλου αμυνομένου), αλλά ο διαιτητής θεώρησε ακούσια την παράβαση.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρλατήρας, Ζώης (56′ Ντεντέους), Καλούδης, Παπακωνσταντίνου, Μαργέτης(72′ λ.τρ. Παππάς), Μπερέτης (79′ Βούρλας), Μπούρμπουλας, Λυμπερόπουλος, Καραμανίδης, Δημητριάδης.
ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης (78’ λ.τρ. Καραχρήστος), Αμπάζη, Κατερίνης, Ανδριανός, Κ. Στεφανής, Φιλλής (85′ Ανυφαντής), Μέγας (85′ Γ. Στεφανής), Παπαγεωργίου, Βαζέχα, Αλούση.
































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money