Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1-1

Ωραίο, δυνατό και τεχνικό ματς που ικανοποίησε τους πολυπληθείς φίλους των γειτονικών ομάδων, διεξήχθη στην Δροσιά. Η ισοπαλία 1-1 μάλλον αδικεί τους γηπεδούχους αλλά είναι αλήθεια ότι διέκοψε και την πορεία των φιλοξενουμένων προς την κορυφή!
Η Νίκη πέτυχε το 1-0 με τον Πιπέρα στο 29’ και είχε αρκετές ακόμη χαμένες ευκαιρίες σ’ όλο το πρώτο 45λεπτο. Η Σταμάτα κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτυ που εκτέλεσε στο 60’ επιτυχώς ο Οσμανάι. Την εσχάτη των ποινών «κέρδισε» ο Κ. Τσεβάς με το γνωστό του πέσιμο (όπως ακριβώς και με τα Καλύβια), σε μαρκάρισμα του Γαρουνιάτη. Ο διαιτητής Μαργαρίτης (χωρίς βοήθεια από τους «βοηθούς» Διαμάντι, Χόικα) απέβαλε στο 48’ τον Μπόρα με απευθείας κόκκινη και τον Κλ. Μπέτση στο 51’ με 2η κίτρινη.
ΝΙΚΗ: Σαμωνάς, Γαρουνιάτης, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Καρράς, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Κιούρκος, Πιπέρας (79’ Κούζας), Σαμαράς (90’ Μούρτης), Γρηγοράτος (49’ Χατζής).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δεσύλλας, Τζόλας, Μπόρας, Ντιούφ, Πέππας, Πράσινος (46’ Ποροτσίδης), Συμεωνίδης, Οσμανάι, Καλογήρου, Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money