Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΤΕΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2-1

Με εξαιρετική απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Πρωτέας νίκησε στην Π. Φώκαια το Καπανδρίτι 2-1. Εκτός των δύο τερμάτων, ο Πρωτέας είχε κι ένα -αμφισβητούμενο- χαμένο πέναλτυ, ενώ δημιούργησε αρκετές ακόμη ευκαιρίες με τους Κοσμάτο, Kωστάκη και Ρέτσικα. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίσθηκαν καλά αλλά ατύχησαν στις τελικές προσπάθειες. Το 1-0 σημείωσε ο Χοτζάλι (20′) και ο Σπ. Τσαλίδης ισοφάρισε στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 55′ ο Λάζαρης κτύπησε (το αμφισβητούμενο) πέναλτυ στο δοκάρι αλλά το 2-1 έγινε με νέο κτύπημα πέναλτυ –εύστοχο αυτή τη φορά- από τον Κοσμάτο (65′). Λίγο αργότερα (70’) απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπουλέκος και στο 90’ με απευθείας κόκκινη οι Τσαλίδης, Χασουράκης! Πολύ αυστηρός ήταν ο διαιτητής Δραγάτης (Περδίκης, Χόϊκας). Υπάρχουν σοβαρές διαμαρτυρίες από πλευράς Καπανδριτίου, τόσο για τα πέναλτυ όσο και για την αποβολή του 90’, την οποία θεωρούν απαράδεκτη, κάνοντας συνειρμό για την επόμενη αγωνιστική (παίζουν με την Λαυρεωτική)!
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Γιασελάι, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Μακρυπίδης, Κοσμάτος (83’ Χασουράκης), Ρέτσικας (81’ Χουσιάδης), Χοτζάλι, Κωστάκη.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Σίνας, Καμηλάκης, Μπουλέκος, Σωτήρχος, Kλίσι (50’ Παπαϊωάννου), Σ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Κομιώτης (83′ Μελίρας), Μίχας, Χατζηχαραλάμπους (73′ Μ. Τσαλίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money