Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1-0

Σημαντική νίκη 1-0 πέτυχε ο Κεραυνός επί του Κρυονερίου, στο γήπεδο Μαρκοπούλου, όπου ορίσθηκε να παίξει τιμωρημένος. Το ματς ήταν μέτριο, με λίγες φάσεις μπροστά στις εστίες και τον Κεραυνό κάπως καλύτερο αλλά χωρίς ουσία. Καλή ευκαιρία είχαν οι «γηπεδούχοι» στο 15’ ενώ στο 22’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο Ρίζος σε κενή εστία έκανε περίεργο σουτ, η μπάλλα γκέλαρε και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Στο β’ 45λεπτο ο Κεραυνός διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν έφτιαξε ευκαιρίες μέχρι το 80’, που σε φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Ντογκοτάρι, ο Πρίφτης έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα. Το Κρυονέρι αντέδρασε αμέσως και στο 84′ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Τσαλαπατάνη αλλά ο τερματοφύλακας Παππάς με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Διαιτητές: Κάντζος (Μαγουλάκης, Ρούντος).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπασωτηρίου, Κατσίκης, Γκίνης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Λούτζη, Χ. Μιχάλης (46' Ισ. Μιχάλης), Πλάκα (88' Γ. Ρώμας), Βίλα, Δ. Μπάτρης (90' Χ. Παππάς).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Καστρινός, Ζησούλης, Κόλμπερ, Κανταρέλης, Χαλίλι, Χουλιάρας, Ψώνης, Τσαλαπατάνης, Μαντζάνας, Ρίζος (81'Αξαρλής).









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money