Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΡΚΟ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2-0

Καλύτερη σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού –αλλά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μόνο κατά διαστήματα- η Μαρκό επικράτησε 2-0 του δυνατού (στο όριο) Νικηφόρου, και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου.
Στο 31’ η Μαρκό άνοιξε το σκορ, καθώς ο Αγγελάκος με κεφαλιά έδωσε στον Κοντογιάννη, κι αυτός έδειξε την κλάση του. Πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα (από το ύψος της μεγάλης περιοχής), πριν προλάβουν άμυνα και τερματοφύλακας να αντιδράσουν! Λίγο πριν (στο 30’), πάλι ο Κοντογιάννης, έχασε σπουδαία ευκαιρία. Στο β’ ημίχρονο, κι άλλη ευκαιρία είχε ο Κοντογιάννης (52’), που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κατσιούλη αλλά το …έχασε! Όμως, στο 60′ έγινε το 2-0 από τον Ντίνο, με κοντινό πλασέ, ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Νικηφόρου, που περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο, στα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού. Ότι δεν έμεινε με λιγότερους παίκτες, το οφείλει στην ανοχή των διαιτητών.
Στο τέλος, το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να θεωρούν δεδομένη τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν με δύο ευκαιρίες για το γκολ της τιμής, που δεν ήλθε… Μέτρια η διαιτησία των Μανιώτη (Β. Λάμπρου, Ανδρεάδη), επειδή δέχθηκαν το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Δημογιάννης (85’ Σιδέρης), Λιούμης, Μεγαγιάννης (84’ Λάππας), Κοτζιάς, Ν. Τσώνης, Θ. Τσώνης, Ντίνος (90’ Κοντογιαννόπουλος), Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσιούλης, Αντεριώτης, Τσαπαρής, Βουνισέας, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου (85’ Κοτολούλης), Κανελλόπουλος (46’ Τσούτης), Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Μόνγκα Φοντούλα (59’ Πλαβούκος), Αποστολόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money