Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

Παλαιότερο πανηγυρικό της Δόξας Αγ.  Άννας
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΙΛΟΣ Γ3
  Η Δόξα Αγ. Άννας και το Συκάμινο σημείωσαν νίκες και προπορεύονται στην βαθμολογία. Οι Ραμνούς, Παλλαυρεωτικός, Βουλιαγμένη και Άμυνα περιορίσθηκαν σε ισοπαλίες και ακολουθούν.
Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής:
Θησέας Ν. Μάκρης - Δόξα Αγ. Άννας 0-2
Συκάμινο - Α.Ε. Μενιδίου 1-0
Ραμνούς Γραμματικού – Παλλαυρεωτικός 1-1
Άμυνα Ανθούσας – Βουλιαγμένη 0-0

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 1-0
Με απευθείας κτύπημα φάουλ εκτός περιοχής του Δημητριάδη στο 35′, το Συκάμινο πέτυχε σημαντική νίκη επί της ΑΕ Μενιδίου με 1-0. Η ΑΕΜ απείλησε στο τέλος με ισοφάριση, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Νωρίτερα, στο 69’, είχε δοκάρι σε νέο απευθείας κτύπημα φάουλ, ο Μπάνας. Διαιτητές: Α. Βλάχος (Π. Ντόστης, Περδίκης).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γρηγοριάδης, Γκας, Μπάρος, Καραμιχάλης, Σουβατζής, Τούκας (70′ Τυροβόλης), Μπάνας, Τσαγκαράκης (80′ Φιλλής), Παπαπάνου (75′ Παλαμίδας), Δημητριάδης.
ΑΕΜ: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου, Τσιρίκλος, Τζανέτος, Μαυρουδής, Βλαβιανός, Μαβίδης (85′ Παντελίδης), Ιορδανίδης, Μπάρλος, Ζαμπουνίδης (46’ Μυρισκλάβος), Σαβράμης (46’ Μπακαγιάννης).

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0-0
Πραγματικό ντέρμπυ έγινε στην Ανθούσα μεταξύ της γηπεδούχου Άμυνας και της ισχυρής Βουλιαγμένης. Το 0-0 άφησε και τιις δύο ομάδες ανικανοποίητες, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία στο 88′ με κεφαλιά του Ρακιπάι στο δοκάρι, να πάρουν τη νίκη. Όμως και οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές καλές προσπάθειες που δεν ολοκληρώθηκαν. Διαιτητές: Μανιώτης (Διαμάντι, Μισρής).
ΑΜΥΝΑ: Παρλακίδης, Τσέσα, Πουλιόπουλος, Παππάς, Κοσκολός, Κωστόπουλος, Καραβατάκης (72′ Πρασσάς), Κατσίκης, Καρυστινός, Λεμονής, Χερμάι (81′ Καραμάνος).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Καραμέτος (85′ Συννεφιάς), Πάπα, Ρακιπάι, Τσιρλής, Κυριαζόπουλος, Σεφέρη, Μπόμπα, Μπαλλής, Κόρδας, Πουράνης (68′ Τσάλε).

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ - ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 0-2
Σημαντική εκτός έδρας νίκη 2-0 σημείωσε η Δόξα Αγ. Άννας επί του Θησέα, στην Αγ.  Μαρίνα Ν. Μάκρης. Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά και χωρίς πολλές φάσεις στις εστίες. Μέχρι το 68’, οπότε απεβλήθη ο Φέκος των φιλοξενουμένων. Τότε οι παίκτες της Δόξας λες και τους «τσίμπησε μύγα», αντί να το «βάλουν κάτω», υπερέβαλαν εαυτούς και παρότι 10, κατάφεραν να σκοράρουν στο 72′ με πέναλτυ (σε χέρι του Ευαγγελίου) που εκτέλεσε επιτυχώς ο Ν. Παπαδόπουλος. Το 0-2 έκανε ο Γκίνης στο 77′. Ο Θησέας δεν απείλησε σοβαρά. Διαιτητές: Μαργαρίτης (Σπίθας, Γ. Λάμπρος).
ΘΗΣΕΑΣ: Κατσούλας, Μάρκου, Τιμοθεάτος, Ευαγγελίου, Μίχας, Χατζόπουλος, Σωτηριάδης (50′ Χρυσίνας), Γεωργάρας, Ρουγγέρης, Γκούγκαρης, Μπούκουρι (75′ Αραπικλής).
ΔΟΞΑ: Σκέντη, Μαργούτας, Τσελερίδης, Φέκος, Δαμιανίδης, Κωστίδης, Σονίδης (50’ Γκίνης), Ν. Παπαδόπουλος, Κιαχόπουλος, Μαρμαράς (62′ Μιχαηλίδης), Κυριακίδης (75′ Λυραντζής).
* Στα ευτράπελα και απίστευτα παραλειπόμενα του αγώνα, ήταν η προσπάθεια του διαιτητή Γκούγκαρη, ο αδελφός του οποίου αγωνίζεται στον Θησέα, να πηδήξει το συρματόπλεγμα του γηπέδου για να … επιτεθεί σε παίκτη της Δόξας! Τι άλλο θα δούμε, επιτέλους!

ΡΑΜΝΟΥΣ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-1
Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Ραμνούς τον Παλλαυρεωτικό, μέσα στο Γραμματικό. Η ισοπαλία αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγήθηκαν στο 53’ με τον Ηλία, σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που είχαν. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια «ζορίστηκαν», δημιούργησαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν νωρίτερα και είχαν δοκάρι με τον Κάκκαρη στο 80’. Τελικά, η ισοφάριση ήλθε στο 93’ με εντυπωσιακό ανάποδο σουτ του Κάκαρη! Ο Παλλαυρεωτικός διαμαρτυρήθηκε χλιαρά για την (δικαιολογημένη) καθυστέρηση 4’30’’ λεπτών που κράτησε ο διαιτητής Μινάι (Τσιρλής, Κ. Ντόστης).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Κόλλιας, Χρυσίνας, Βλασσόπουλος (66′ Κωνσταντίνου), Στάσης, Μουρίκης (70′ Μάστορας), Μάντζης, Κάκαρης, Μερκούρης (55′ Εμπορέλης), Τζούτζη, Μπούρας, Τούντας.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Σπυρόπουλος, Νικολαϊδης (83′ Μυλωνάς), Πλατανησιώτης, Πιτσικάλης, Παγκοζίδης, Κούσουλας (74′ Γουρζιώτης), Φύσαρης, Κυριακίδης (90′ Γκιόρκας), Θεοφανίδης, Ηλίας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
          Ομάδα           Αγ.      Β.       Ν.       Ι.        Η.       Τέρμ.
1. Δόξα Αγ. Άννας      1        7        1        0        0        2-0
2. Συκάμινο               1        4        1        0        0        1-0
3. Ραμνούς Γραμ.       1        4        0        1        0        1-1
4. Βουλιαγμένη          1        2        0        1        0        0-0
5. Άμυνα Ανθούσας    1        2        0        1        0        0-0
6. Παλλαυρεωτικός     1        2        0        1        0        1-1
7. Α.Ε. Μενιδίου         1        0        0        0        1        0-1
8. Θησέας Ν. Μάκρης 1        0        0        0        1        0-2

Επόμενη 2η αγωνιστική (3-4/3/2012): Άμυνα Ανθούσας-Θησέας Ν. Μάκρης, Δόξα Αγ. Άννας-Συκάμινο, Α.Ε. Μενιδίου-Ραμνούς Γραμματικού, Βουλιαγμένη-Παλλαυρεωτικός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money