Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΥΒΑΡΑΣ - ΜΑΡΚΟ 0-2

Νίκη με 2-0 που την έφερε μόλις ένα βαθμό από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, πέτυχε η Μαρκό στον Κουβαρά, επί της τοπικής (και γειτονικής στο Μαρκόπουλο) ομάδας. Χωρίς πολλές φάσεις και παίζοντας χειρότερα των δυνατοτήτων τους, οι παίκτες της Μαρκό ευτύχησαν να σημειώσουν μέσα σ’ ένα τρίλεπτο (65′-68′) δύο τέρματα και να πάρουν αυτό που ήθελαν, τη νίκη!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Κουβαράς αμύνθηκε καλά και η Μαρκό δεν εύρισκε διαδρόμους για να απειλήσει σοβαρά. Στις λίγες φάσεις που σημειώθηκαν, ο Κουβαράς απείλησε στο 12’ αλλά ο Γερογιάννης επενέβη σωτήρια και η Μαρκό είχε δοκάρι στο 15’ με τον Θ. Τσώνη. Στο β’ 45λεπτο η Μαρκό πίεσε κι ενώ φαινόταν ότι ο Κουβαράς άντεχε, ήλθε στο 65′ το 0-1 με τον Χατζηστεφάνου. Το 0-2 έγινε από τον Κοντογιαννόπουλο στο 68′ και ο αγώνας από το σημείο αυτό και μετά, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 83’ ο Λιάπης, στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι της εστίας του.
Διαιτητές: Α. Βλάχος (Παπαδιώτης,Τσίρλης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Κ. Στουραΐτης, Μπίκλης, Λιάπης, Γ. Στουραΐτης, Χατζής, Ζάρκος (65' λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Παπάρας, Φιλίππου, Ζατσελάρι (83' λ.τρ. Πρίφτης), Γιαλούρης.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου (70' λ.τρ. Δημογιάννης), Λιούμης, Μεγαγιάννης, Κοτζιάς, Ν. Τσώνης, Θ. Τσώνης (25' λ.τρ. Καραούλης), Ντίνος (58' Κοντογιαννόπουλος), Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money