Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Αφιδναϊκός - Προφήτης Ηλίας 0-1
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΙΛΟΣ Γ4
Αστέρας Αυλώνα και Προφήτης Ηλίας έχουν προβάδισμα για την πρώτη θέση, αφού ξεκίνησαν με νίκες την τελική φάση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και οι επόμενες συναντήσεις, ακολουθούν:
Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής:
Αμφιάραος Καλάμου - Αστέρας Γλυκών Νερών 1-1
Αφιδναϊκός - Προφήτης Ηλίας 0-1
Αστέρας Αυλώνα – Ατλαντίς 3-1
Ρεπό: Γ. Παθιακάκης.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΑ - ΑΤΛΑΝΤΙΣ 3-1
Με σχετική ευκολία επικράτησε ο Αστέρας Αυλώνα της Ατλαντίδος με 3-1, στο τοπικό ντέρμπυ της Ανθούσας (έδρα του Αστέρα είναι η Ανθούσα, όπως και της Ατλαντίδος), στον μοναδικό σημερινό αγώνα της τελικής φάσης της Γ' κατηγορίας (όμιλος Γ4).
Οι νικητές ήταν εμφανώς καλύτεροι και προηγήθηκαν στο ημίχρονο 2-0 με τέρματα των Καπετάνιου (20’) και Κανέλλου (33’). Η εικόνα παρέμεινε ίδια και στο β’ μέρος, παρότι ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες στο 55’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Παπαλέξη. Ο Δελλής στο 80’ διαμόρφωσε το 3-0 και ο Βεντούρης στο 92’ έκλεισε το σκορ σε 3-1. Χωρίς προβλήματα ο διαιτητής Κάντζος (Τσίρλης, Τσέλιος).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Βερούτης, Συμβουλίδης, Παπαλέξης, Καμουλάκος, Νικολαΐδης, Περράκης (59’ Καπράλος), Καπετάνιος (77’ Παπαδάκης), Φαρμάκης, Βουλγαράκης, Κανέλλος (71’ Δελλής), Λέμε.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Καρύμπας, Μηλιώνης, Παπαπέτρου, Καλούμενος, Π. Μπίμπιλας (65’ Σκανδάλης), Γκιντίδης, Γ. Μπίμπιλας (51’ Λεβαντής), Αγγελάκος (41’ λ.τρ. Στ. Πογιάνη), Βεντούρης, Ντ. Πογιάνη, Καπάι.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 0-1
Καθολική υπεροχή (με 5 τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες) διατήρησε ο Προφήτης Ηλίας αλλά μόλις στο 85’ κατάφερε να σκοράρει με τον Γεωργίου και να πάρει την πολύτιμη νίκη. Αδύναμος ο Αφιδναϊκός, απείλησε ελάχιστα. Σωστός ο διαιτητής Α. Γαλάνης (Μπέκας, Ιατρόπουλος).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφωνιός, Γαβαλάς, Κουτσούκος, Τσαρδιράτζε, Μακρογιάννης (63' Ντόστης), Τσιούμας, Πρόικα, Δέδες, Τάτσης (75' Σφέτσας), Στάθης, Γουναρίδης.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Μηνάς, Γιαμάς, Λίγκος, Πετρογιώργος, Τούσα, Τοτσάλη, Χαρίσης, Ντούνης, Δεληγιάννης, Κουλοχέρης, Γεωργίου.

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1-1
Ισοδύναμες ομάδες και ισοπαλία 1-1 στον Κάλαμο. Στο α’ μέρος, πέναλτυ του Μποφίλιου (30’) απέκρουσε ο Βαμβακάς! Στο β’ ημίχρονο, προηγήθηκε ο Αστέρας με τον Ντούγια στο 60’ και ισοφάρισε ο Αμφιάραος με τον Κουρούπα στο 75’. Μέτρια η διαιτησία του Καπόγλη (Χριστοδούλου, Μόσχος), καθώς οι γηπεδούχοι θεώρησαν ανύπαρκτο το πέναλτυ.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Βαμβακάς, Μίχας, Πέππας, Νικολάου, Δρόσος, Αντωνίου (46’ Σακαράκας), Σταμέλος (75’ Κιόρρη), Αθανασόπουλος, Δαυίδ, Μανωλάς, Μαργέτας (60’ Κουρούπας).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλογεράκος, Γκατζάι, Μωραΐτης, Ι. Βλαχιώτης, Σακκάς, Καζαντζίδης, Ζούρας (80’ Φυλακτός), Γεροκωνσταντής, Μποφίλιος (88’ Λυριωτάκης), Ντούγιας, Λ. Βλαχιώτης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
          Ομάδα           Αγ.      Β.       Ν.       Ι.        Η.       Τέρμ.
1. Αστέρας Αυλώνα    1        9        1        0        0        3-1
2. Προφήτης Ηλίας     1        9        1        0        0        1-0
3. Αστέρας Γ.Ν.         1        5        0        1        0        1-1
4. Αμφιάραος Καλ.     1        3        0        1        0        1-1
5. Ατλαντίς               1        2        0        0        1        1-3
6. Γ. Παθιακάκης        0        1        0        0        0        0-0
7. Αφιδναϊκός            1        0        0        0        1        0-1


Επόμενη 2η αγωνιστική (3-4/3/2012): Γ. Παθιακάκης-Αμφιάραος Καλάμου, Αστέρας Γλυκών Νερών-Αφιδναϊκός, Προφήτης Ηλίας-Αστέρας Αυλώνα. Ρεπό: Ατλαντίς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money