Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 0-0

Ισοπαλία 0-0 παραχώρησε ο γηπεδούχος Παλληνιακός στην Μάχη Μαραθώνα. Μετά από παιχνίδι που δεν ήταν και το καλύτερο που μπορούσαν οι γηπεδούχοι, η μοιρασιά των βαθμών κρίνεται δίκαιη. Η υπεροχή του Παλληνιακού δεν ήταν τέτοια που θα δικαιολογούσε την επικράτησή του. Δεν δημιούργησε ευκαιρίες, εκτός από μερικά μακρινά σουτ που εξουδετερώθηκαν. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήταν το δοκάρι του Σκεντούλη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Από την άλλη πλευρά, ούτε η Μάχη έκανε κανένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Περιορίσθηκε σε προσπάθειες έξω από την εστία του Χριστοφιλέα και σε μακρινά σουτ τα οποία δεν είχαν τύχη… Πάντως, στάθηκε καλύτερα στο α’ ημίχρονο. Ζήτησε πέναλτυ σε «τράβηγμα» εντός περιοχής του Μίχα.
Καλός ήταν ο διαιτητής Ιωαννίδης (Σπυρόπουλος, Ζέρβας), εκτός της φάσης που μπορούσε να δώσει πέναλτυ.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Κουτσούκος (85' Λαδέας), Ντρένοβα, Σκεντούλη, Ζώκος (65' Ρουφαγάλας), Κοβάνης, Μητσιάρας.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα, Χαμάμης, Βούσουλας, Πλατσιώτας, Καραλής, Τσένε (63' Κωσταντόπουλος), Νταής, Μεταξάς (89' Καρακώστας), Μίχας, Τσάλε (75' Γρίβας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money