Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΡΤΕΜΙΣ - Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ 0-4

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του πέτυχε ο Α.Ο. Αυλώνος, συντρίβοντας εκτός έδρας με το απίστευτο 4-0 την εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας Αρτέμιδα! Πρόκειται για θρίαμβο άνευ προηγουμένου της ομάδας του Θεολόγου Αγαθή, η οποία έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο ταπεινώνοντας την αντίπαλό του και αποδεικνύοντας ότι διαθέτει καλά στοιχεία, που είχε παρουσιάσει και την προηγούμενη αγωνιστική, παρότι ηττήθηκε γηπεδούχος από τον Σαρωνικό, λόγω ατυχίας και κακής διαιτησίας!

Ο Αυλώνας έδειξε από το πρώτο λεπτό του αγώνα τις προθέσεις του. Έχασε ευκαιρίες με τον Κούλια και τον Μπενετάτο, πριν σημειώσει το πρώτο του τέρμα στο 30’ λεπτό με σουτ εκτός περιοχής του νεοαποκτηθέντος Καραδήμου. Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου άρχισε να «κυκλοφορεί» στα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ το 0-1, οπότε υπήρξε γενικότερο ενδιαφέρον, περιέργεια και …ανησυχία για την συνέχεια!

Με επιθετική λογική μπήκαν και στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι, καθώς η Αρτέμιδα «ψαχνόταν»! Ο Αυλώνας με ωραίες ενέργειες πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 50’ με τον Μπενετάτο! Αργότερα (70’) ο Καραδήμος με σουτ έκανε το 0-3, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του. Η Άρτεμις δεν αναγνωριζόταν! Είχε παθητικό ρόλο και όταν δημιούργησε μερικές μικροευκαιρίες, ο τερματοφύλακας Γ. Λέκκας απεσόβησε κάθε κίνδυνο. Αντίθετα με τους γηπεδούχους (που ήταν απογοητευμένοι), ο Αυλώνας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό την κυκλοφορία της μπάλλας και είχε την ατυχία να μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νάνου στο 75’. Το 0-4 σημείωσε ο Μάρτιν Νουόμπα στο 79’.
Πολύ προσεκτικοί οι διαιτητές: Αντιπαριώτης (Π. Ντόστης, Γεωργούτσος).

ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Διαμάντης (60’ Ηλιάδης), Βασιλείου, Τασσόπουλος, Δημητρίου, Μητσιώνης, Αγγελάκος (46′ Παπαδόπουλος), Μαγκουσοχατζάκης, Τράκας, Ντούσης (46’ Τσούκα).
ΑΥΛΩΝ: Γ. Λέκκας, Παλαιοσπύρος, Νάνος, Κούλιας, Οικονομίδης, Μπαμπαλίου, Ελευθεριάδης, Καραδήμος, Νουόμπα, Μπενετάτος (75’ Βλάχος), Άγγος (65’ Α. Λέκκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money