Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3-2

Αν και προηγήθηκε 3-0, η Σταμάτα κινδύνευσε να ισοφαρισθεί στο τέλος από τον πολύ καλό Φοίβο. Το ματς έληξε 3-2 αλλά το μεγάλο πρόβλημα του αγώνα υπήρξε η διαιτησία! Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αδυναμίας που αντιμετωπίζει η διαιτησία της Ανατολικής Αττικής στη σωστή κάλυψη των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων, αποτέλεσε το παιχνίδι αυτό, που διαιτήτευσε ο Καπόγλης, με βοηθούς τους Νικολακάκο και Μισρή. Ένα «ανάποδο» σφύριγμα του διαιτητή στο κέντρο του γηπέδου, δημιούργησε άκρατο εκνευρισμό, σύρραξη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αποβολές δύο παικτών και διακοπή της αναμέτρησης για 7-8’ λεπτά! Τελικά επήλθε ηρεμία αλλά τα νεύρα συνεχίσθηκαν μέχρι τέλους του αγώνα, αφού «έπεσε» και ξύλο στ’ αποδυτήρια μετά τη λήξη!
Τα επεισόδια έγιναν στο 42’, με αποτέλεσμα να αποβληθεί κατ’ αρχήν ο Κώστας Πέππας και στη συνέχεια ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος. Πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές (δύο της Σταμάτας και τρεις του Φοίβου) είδαν κίτρινη κάρτα.

Το ημίχρονο έληξε 1-0, όπως διαμορφώθηκε από το 3’ με τέρμα του Κριεμάδη. Το 2-0 και το 3-0 έκανε ο Κώστας Τσεβάς, στο 55’ και το 68’ λεπτά αντίστοιχα. Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το ματς είχε …λήξει, ο Φοίβος μείωσε (3-1) στο 72’ με απευθείας φάουλ του Ποπιέλα και ακόμη περισσότερο (3-2) στο 85’ με τον Αγάλου! Την ισοφάριση απέτρεψε ο τερματοφύλακας Μαμάης στην εκπνοή του παιχνιδιού, όταν απέκρουσε εκπληκτικά σουτ του Ποπιέλα στο «Γ» της εστίας του!

ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Δεσύλλας, Τζόλας, Συρράκος, Ντιούφ, Κ. Πέππας, Πράσινος (50’ Μπότζιος), Κριεμάδης (85’ Ζαρακωβίτης), Οσμανάι, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς (70’ Ποροτσίδης).
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Παρόλας, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Ποπιέλα, Σώκος, Καρύδης (86’ Μηλιαράκης), Θεοδοσιάδης, Παπαργυρίου (71’ Μπαλτάς), Μπάναϊ (65’ Αγάλου), Ψυχογιός, Γεωργιάδης.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money