Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-3

Σπουδαία νίκη με ανατροπή του σκορ από 0-1 σε 3-1 σημείωσε η Θύελλα επί της Μάχης, στο Μαραθώνα. Ο απαράδεκτος αγωνιστικός χώρος του σταδίου Μαραθώνα, έκανε πολύ δύσκολη την αποστολή των παικτών. Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο που την έφερε να προηγείται με 1-0, η ομάδα του Μαραθώνα δεν άντεξε την πίεση της εξαιρετικής στο β’ μέρος Θύελλας. Το 1-0 έγινε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) του Μίχα, στο 37᾿. Όμως, στο β’ 45λεπτο η Θύελλα ήταν «ισοπεδωτική»! Η ισοφάριση ήλθε μετά από λάθος μαρκάρισμα της άμυνας και πλασέ του Κατσούγκρη (52'). Το 2-1 με αυτογκόλ του Τσάλε (72') και το 3-1 με πέναλτυ του Χαρακτίδη (αφού ο βοηθός Καραπάνος δεν υπέδειξε εμφανές όφ-σάιντ). Αποβλήθηκε στο 81' με 2η κίτρινη κάρτα ο Νταής. Διαιτητής: Αντιπαριώτης, (Σπυρόπουλος, Καραπάνος).
ΜΑΧΗ: Ντάρας, Τσέλα, Χαμάμης, Βούσουλας, Πλατσιώτας, Καραλής, Τσάλε, Νταής, Κωνσταντόπουλος (75’ Γρίβας), Μίχας (80’ Μεταξάς), Άντονι (80’ Μέξης).
ΘΥΕΛΛΑ: Μανόλοφ, Μπαξεβάνης (55’ Σοτάι), Τσανακτσής, Σότα, Βιβικίδης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (82’ Καρόκης), Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Προδρόμου (46’ Λάμπρου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money