Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ: NΤΡΟΠΙΑΣΤΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ

Οι διοικούντες τον Ωρωπό, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Την έστειλαν στην ΕΠΣΑΝΑ πριν την καταδικαστική απόφαση του παίκτη τους Τέλη Τσέλα, με αποκλεισμό 9 αγωνιστικών!
Η διαμαρτυρία έχει να κάνει με την διαιτησία του Ανδρέα Βλάχου, του οποίου ζητούν την εξαίρεση! Επιφυλάχθηκαν, ακόμη, να εκδώσουν κι άλλη ανακοίνωση για το ύψος της τιμωρίας του παίκτη τους.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
"Μια ντροπιαστική απόφαση πήρε η ΕΠΣΑΝΑ για τον ΠΑΣ Ωρωπός. Φαίνεται ότι η ανοδική πορεία του Ωρωπού, έχει προκαλέσει την αντίδραση αρκετών… Την περασμένη Κυριακή, ο διαιτητής Βλάχος, προκάλεσε την οργή της ομάδας. Επιπλέον, πέτυχε στο έργο του: Να προκαλέσει πρόβλημα στην μετέπειτα πορεία του ΠΑΣ Ωρωπού, γράφοντας μυθεύματα στο φύλλο αγώνος για τον ποδοσφαιριστή Τσέλα, που δεν συνάδουν στο χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.
Η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τα γραφόμενα του φύλλου αγώνος, αγνόησε τους ανθρώπους του Ωρωπού που πήγαν στα γραφεία της -όπου εξεταζόταν η απόφαση- και ζήτησαν ακρόαση για το γεγονός. Οι εκπρόσωποι του Ωρωπού, είπαν ότι αυτά που γράφει ο Κύριος Βλάχος, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Παραταύτα, καταδίκασαν (χωρίς έλεος), με αποκλεισμό εννέα (9) αγωνιστικών τον ποδοσφαιριστή Τσέλα!
Είναι μια ντροπιαστική απόφαση! Είναι η μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε μέχρι στιγμής από την ΕΠΣΑΝΑ… Φαίνεται ότι η αγωνιστική πορεία της ομάδας και τα αρκετά γκολ του αρχηγού Τέλη Τσέλα, μπήκαν στο στόχαστρο πολλών".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

Προς ΕΠΣΑΝΑ
"Στο γήπεδο Νέων Παλατίων διεξήχθη την περασμένη Κυριακή ο αγώνας Ωρωπού-Νικολακάκη 0-3. Αντί πρωταγωνιστές να είναι οι παίκτες, διότι αυτοί προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται ότι αυτό ζήλεψε ο διαιτητής Βλάχος, κι έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα. Σ’ ένα ματς που δεν είχε δύσκολη φάση, σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε λανθασμένες υποδείξεις εναντίον του Ωρωπού. Γεγονός που δεν άφηνε τους παίκτες να παίξουν με ηρεμία το παιχνίδι τους! Ο Κύριος Βλάχος έδειξε ανίκανος να χειριστεί ένα εύκολο ματς. Πρέπει να εξαιρέσουμε τους επόπτες Σπίθα και Μπουξμπάουμ, που ήταν εξαιρετικοί, κι ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα τους...
Ο Κύριος Βλάχος, εκτός της διαιτητικής ανικανότητας, έδειξε και κακή συμπεριφορά, βρίζοντας παίκτες του Ωρωπού που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις λανθασμένες υποδείξεις του. Έβγαλε αναίτια με δεύτερη κάρτα τον αρχηγό μας Τέλη Τσέλα, κι έγραψε στο φύλλο αγώνα μυθεύματα, ότι τον απείλησε ο ποδοσφαιριστής! Σας πληροφορούμε ότι πρόκειται για ένα εξαίρετο παιδί, που το ήθος του και η συμπεριφορά του, δεν συνάδουν με αυτά που έγραψε ο Κύριος Βλάχος. Προσθέτουμε ότι πρόκειται για ένα παιδί που του έχουμε εμπιστευτεί τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου. Απέβαλε λοιπόν, τον αρχηγό μας, με κατηγορίες για τιμωρία πολλών αγωνιστικών. Ζητάμε την εξαίρεση του διαιτητή Βλάχου, από κάθε αγώνα της ομάδας μας και την παραδειγματική τιμωρία του από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΑΝΑ. Επίσης, ζητάμε να ορίζονται έμπειροι διαιτητές να σφυρίζουν τους αγώνες της ομάδας μας. Όχι νεαροί άπειροι και ανίκανοι διαιτητές, με εκλεκτικές συγγένειες, που προωθούνται από διαιτητικούς κύκλους ως «διαιτητές καριέρας»!
Ο ΠΑΣ Ωρωπός είναι από τα ιστορικότερα σωματεία της ΕΠΣΑΝΑ, με διακρίσεις. Και αντιπροσώπευε επάξια την Ένωση, μέχρι πριν λίγο διάστημα, στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής. Γι’ αυτό και είναι αναγκαίο η Ένωση να προφυλάσσει ομάδες -όπως ο Ωρωπός- από διαιτησίες όπως του Κυρίου Βλάχου. Στον Ωρωπό γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑ να την καταστρέψει".
                                                                                         Δ.Σ. ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 24-1-2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money