Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 5-0

Εύκολα ο Σαρωνικός κατέβαλε με 5-0 τον ουραγό Απόλλωνα. Παίζοντας απλά, ο Σαρωνικός σημείωσε το 1-0 στο 3’ λεπτό με κεφαλιά του Χαρίτου. Το 2-0 ο Ευτύχης Τζιβίλογλου στο 16', με κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο Καραγιάννης. Ενδιάμεσα, ο Σαρωνικός έχασε κι άλλες ευκαιρίες, όπως αυτή του Ζντράβα στο 37᾿ αλλά ο Λεζάκης με νέα κεφαλιά στο 50’ διαμόρφωσε το 3-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Χατζημιχαηλίδης το 4-0 αφού έκλεψε την μπάλλα από δύο αντίπαλους αμυντικούς! Το τελικό 5-0 δημιουργήθηκε στην εκπνοή του αγώνα, με νέο κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο Αλεξίου. Το εκτέλεσε ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Τζιβίλογλου, που είχε αντικαταστήσει τον Καραλή. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο διαιτητής Βικτωράτος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Τσέτση του Απόλλωνα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής (54’ Γ. Τζιβίλογλου), Ναυπλιώτης, Καραγιάννης, Ζουμπουρλής, Αλεξίου, Κετέογλου (46′ Θάνος), Ζντράβα, Ε. Τζιβίλογλου, Χαρίτος (44′ Χατζημιχαηλίδης), Σ. Αλεξίου, Λεζάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Γαλακτίου, Σιράγας (65’ Έλενας), Καμζέλας, Πετούρης, Κετέογλου (38′ Χρ. Τσιούνης), Ματέο, Βασιλείου, Σ. Τσιούνης,, Παπακωνσταντίνου, Τσέτση, Λαντζίδης (39′ Λ. Καραγιάννης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money