Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΩΡΩΠΟΣ 0-2

Νέα εκπληκτική επιτυχία του Ωρωπού! Πέρασε νικηφόρα κι από την Παλλήνη με 2-0. Ο Παλληνιακός μπορεί να είναι καλύτερη ομάδα, αλλά ακόμη και με τον τραυματία (στο χέρι) Ντρένοβα που μπήκε στο β’ ημίχρονο, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού. Ο Ωρωπός έδειξε τις αρετές του στο πρώτο 45λεπτο, οπότε προηγήθηκε (30’) με τον Σαχσανίδη και είχε 1-2 ακόμη ευκαιρίες να σκοράρει. Το πρώτο δεκάλεπτο του β’ μέρους ήταν πολύ καλό αλλά άγονο για τους γηπεδούχους. Είχαν τετ-α-τετ με τους Ζώκο, Ρουφαγάλα που δεν κατέληξαν σε γκολ, σουτ του Μητσιάρα από ευνοϊκή θέση άουτ και άλλες χαμένες καλές φάσεις! Σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, κι έφθασαν στο 2-0 με ενέργεια και σουτ του Βαζέχα στο 75’. Εκεί το ματς τελείωσε. Διαιτητής: Μαργαρίτης, (Β. Λάμπρου, Ζέρβας).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Κόντος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Μπούρας (75’ Καρπούσης), Ζώκος, Σκεντούλη, Μητσιάρας (75’ Ρακιντζόπουλος), Λαδέας (46’ Ντρένοβα), Ρουφαγάλας.
ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Αμπάζη, Κατερίνης, Ανδριανός, Στεφανής, Σαχσανίδης (90’ Ανυφαντής), Μέγας, Παπαγεωργίου (75’ Κατσιμάρης), Βαζέχα, Αλούση (80’ Γεωργόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money