Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Η ΜΑΡΚΟ

Με πέναλτυ (που μετετράπη σε γκολ) και αποβολή μόλις στο 2' λεπτό, εις βάρος του Παμπαιανικού, ο διαιτητής Ιωαννίδης έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα Παμπαιανικού-Μαρκό 0-2. Ήταν χαρακτηριστική η μουρμούρα των Παιανιωτών μετά τη λήξη του παιχνιδιού, που έλεγαν: "Εντάξει, να κερδίσετε, αλλά όχι έτσι"! Βέβαια, η Μαρκό ήταν καλύτερη αλλά με 10 παίκτες από την αρχή, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολλά περιθώρια αντίδρασης.
Το πέναλτυ δόθηκε για χέρι (πολλοί είπαν ότι ήταν ώμος) του Κ. Σταυρόπουλου στην περιοχή. Στο κτύπημα ευστόχησε ο Θ. Τσώνης. Το 0-2 έγινε από τον Αγγελάκο στο 52'. Ο διαιτητής Ιωαννίδης, έδειξε πολύ νωρίς κόκκινη κάρτα, κι έκρινε το αποτέλεσμα!
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Γκουντάνας, Ν. Σταυρόπουλος, Λαλαούνης, Κ. Σταυρόπουλος, Κατσαρός (46′ Δέλγας), Παπασωτηρίου (63′ Λευθεροχωρίτης), Κουλοχέρης, Δοξαράς, Κάλλης, Οικονομίδης, Μιρτάι (80′ Ομασέρε).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου, Λιούμης (65′ Δημογιάννης), Μεγαγιάννης, Κοντζιάς (55′ Τζανής), Ν. Τσώνης, Θ. Τσώνης (80′ Σιδέρης), Ντίνος, Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money