Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ

Η ετήσια εκδήλωση απονομών και κοπής πίτας της ΕΠΣΑΝΑ, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης της χθεσινής (Πέμπτη, 26/1) συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου. Η συζήτηση είχε να κάνει κυρίως με το οικονομικό μέρος της διοργάνωσης, καθώς διαπιστώθηκε ότι η ηγετική ομάδα της διοίκησης θέλει να χρησιμοποιήσει την εκδήλωση ως μέσο προεκλογικής εκστρατείας, δεδομένου ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης…
Όπως σχολίαζαν διοικητικοί παράγοντες, το κόστος της εκδήλωσης θα πλησιάσει τις 7.000 ευρώ! Στην περίοδο της τραγικής οικονομικής κατάστασης που διανύουν τα σωματεία της Ένωσης, το συγκεκριμένο ποσό ακούγεται τουλάχιστον εξωπραγματικό… Είναι, πάντως, γνωστό ότι τα οικονομικά της Ένωσης είναι σε καλή κατάσταση (από τα πρόστιμα, κλπ). Γι’ αυτό το λόγο φαίνεται ότι η διοικητική «τρόικα» της ΕΠΣΑΝΑ, αποφάσισε να κάνει μερικά χρήσιμα δωράκια (όπως ρολόγια και πένες), στους καλούς φίλους και επίσημα προσκεκλημένους της!
Θυμίζουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα 30/1, σε χώρο του Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Μαγουλάς με Γκαγκάτση

Τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ (και νομικό σύμβουλο της ΕΠΣΑΝΑ) Βασίλη Γκαγκάτση, συνόδευσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Φώτης Μαγουλάς, σε συνεστίαση που οργάνωσε το περασμένο Σάββατο η ΕΠΣ Καρδίτσης και εξελίχθηκε σε συνάντηση παραγόντων του ποδοσφαίρου, που επιθυμούν αλλαγή ηγεσίας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα του Ολυμπιακού Πειραιώς!
Στην άτυπη συνάντηση συμμετείχαν πρόεδροι από 16 ΕΠΣ, χωρίς σε αυτές να υπολογίζονται Ενώσεις παραδοσιακά «απέναντι» στον σημερινό πρόεδρο κ. Πιλάβιο (όπως η ΕΠΣ Ηρακλείου του κ. Τζώρτζογλου). Παρόντες ήταν επίσης οι Γιάννης Μώραλης του Ολυμπιακού, Στέλιος Σφακιανάκης, Γιάννης Οικονομίδης, Βασίλης Χατζηαποστόλου και Χρήστος Σάββας.
Αυτοί που πήραν ανοικτά θέση κατά της προεδρίας του Σοφοκλή Πιλάβιου, μεταξύ άλλων, έλεγαν: «Δεν πάει άλλο... Δεν υπάρχει τίποτα. Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο. Ο κόσμος ακούει ΕΠΟ και γελάει. Η κατάσταση είναι πια τραγική...»! Μάλιστα, οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συναντήσεις.
Άραγε, οι πραγματικοί Έλληνες φίλοι του ποδοσφαίρου, συμφωνούν μαζί τους;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money