Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ

Α' γύρος: Σαρωνικός - Σταμάτα 3-4
Πέρα για πέρα δίκαιη ήταν η επιβολή της Σταμάτας με 3-0 επί της δυνατής αλλά επιπόλαιας Λαυρεωτικής, που τελείωσε τον αγώνα με 8 παίκτες! Στις εξέδρες του γηπέδου Άνοιξης κυριάρχησε η χουλιγκανική συμπεριφορά των οπαδών της Σταμάτας, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είχαν υποστεί παρόμοια συμπεριφορά στην αναμέτρηση του α' γύρου στο Λαύριο... Πάντως, στο γήπεδο βρέθηκαν και 30 οπαδοί της Λαυρεωτικής. Ο διαιτητής Μανιώτης, αναγκάσθηκε να διακόψει το παιχνίδι επί δεκάλεπτο, μετά από ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.
Το ματς ήταν πολύ δυνατό. Στο 20' ο Οσμανάι άνοιξε το σκορ και στο 25' τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε ο Κ. Τσεβάς. Καθώς η Λαυρεωτική είχε αρχίσει να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα της, ο τερματοφύλακας Καραμολέγκος (45') έκανε το ολέθριο σφάλμα να χάσει την μπάλλα μέσα από τα χέρια του και στη συνέχεια να υποπέσει σε πέναλτυ, με παράλληλη αποβολή του! Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Μίρι Οσμανάι (2-0). Στο 65' απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Π. Μακρής (στην αποχώρησή του έφαγε στο κεφάλι γυάλινο μπουκάλι από την εξέδρα, κι έπαθε ελαφρα διάσειση) και στο 80' επίσης με 2η κίτρινη έφυγε από το ματς ο Παντελιάς και η Λαυρεωτική έμεινε με 8 παίκτες! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82' ο Ποροτσίδης. Οι διαιτητές Μανιώτης (Δ. Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος), σύμφωνα με άποψη των ηττημένων, ήταν πολύ καλοί.
ΣΤΑΜΑΤΑ:  Πετράκης, Γ. Συρράκος, Τσώνας, Μπότζιος (80′ Κριεμάδης), Ντιούφ, Πέππας, Σ. Δεσύλλας, Συμεωνίδης (66′ Ζαραχωβίτης), Οσμανάι, Καλογήρου, Κ. Τσεβάς (25′ Ποροτσίδης).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Γ. Καραμολέγκος, Π. Μακρής, Χουσεΐν, Παντελιάς, Παπαδημητρίου, Πάνου, Ζαγουρής (45′ Λάμπρου), Παπακωνσταντίνου, Μιχαηλίδης, (71′ Δ. Καραμολέγκος), Τζώρας (46′ Τσιμούρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money