Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-2

Ο Νικηφόρος γύρισε στο 93’ ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο! Αντίθετα, ο Άρης Βούλας δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς έχασε αυτόν τον αγώνα! Η ωριμότητα των παικτών του Νικηφόρου υπερίσχυσε εκείνης των παικτών του Άρη, που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με κτύπημα πέναλτυ του Παππά στο 35’. Νωρίτερα (20’), ακυρώθηκε γκολ του Διγενή, με υπόδειξη του βοηθού Β. Λάμπρου! Στο 39’ ο Νικηφόρος έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ζέεμπε με απευθείας κόκκινη (κτύπησε αντίπαλο). Η αντίστροφη μέτρηση για τους γηπεδούχους Βουλιώτες άρχισε στο 68’ όταν ο (εξαιρετικός στο μαρκάρισμα το Μόνγκα) Καβάσης, ατύχησε σε γύρισμα της μπάλλας προς τον τερματοφύλακα Μαρινάκη, που έδωσε δικαίωμα στον Αποστολόπουλο να παρεμβληθεί και να ισοφαρίσει 1-1. Δεν έφτανε αυτό: Στο 70’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Διγενής. Αμέσως μετά (71’), ο Παππάς έχασε φοβερή ευκαιρία να σκοράρει και όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο. Όμως στο 92’ ο Βεϊζάι σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Κατσιούλη, έχασε το γκολ και στην τελευταία επίθεση του Νικηφόρου (93’) ο Ράπτης πέτυχε το 1-2! Ο διαιτητής Διαγγελάκης (Δ. Τζαφόλιας, Β. Λάμπρου) δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.
ΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Τσιαγκάνης, Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης, Βεϊζάι, Διγενής, Πολυχρονιάδης (75’ Φώσκολος), Μανταλώζης, Παππάς, Χριστόπουλος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσιούλης, Τσούτης, Τσαπαρής, Βουνισέας, Παπαδόπουλος, Αντεριώτης, Κανελλόπουλος (68’ Ράπτης), Ζέεμπε, Μόνγκα Φοντούλα, Κωνσταντίνου, Αποστολόπουλος (93’ Κέντρο).
* Μετά τη λήξη του αγώνα, ο νεαρός Βεϊζάι πάνω στον εκνευρισμό του, κτύπησε με δύναμη το χέρι του σε πόρτα των αποδυτηρίων και το …έσπασε! Θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα περίπου…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money