Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ-ΚΑΛΥΒΙΑ 1-0

Α' γύρος: Καλύβια-Σταμάτα 4-1
Μόλις στο 94’ λεπτό η Σταμάτα «πήρε» το παιχνίδι με κτύπημα πέναλτυ που σφύριξε ο φοβισμένος διαιτητής Γιαλούρης! Πάντως, «δεν ήταν πέναλτυ», όπως παραδέχθηκε αργότερα ο παίκτης που το κέρδισε Κ. Τσεβάς, στους παράγοντες και παίκτες των Καλυβίων, ζητώντας -προς τιμή του- συγγνώμη! Κατά τα άλλα, η Σταμάτα ήταν καλύτερη αλλά τα Καλύβια ήξεραν να την αντιμετωπίσουν με επιτυχία και εδικαιούντο την ισοπαλία… Μἀλιστα, στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανησύχησαν τους γηπεδούχους με 1-2 καλές ευκαιρίες που είχαν να σκοράρουν! Απέτυχαν οι διαιτητές Γιαλούρης, Π. Ντόστης, Ζέρβας.


Απαράδεκτα αποδυτήρια 
Στο αφόρητο κρύο που επικρατούσε το απόγευμα του Σαββατου (28/1) στην Άνοιξη και σ' όλη τη χώρα, προστέθηκε η αφόρητη κατάσταση των αποδυτηρίων του γηπέδου! Έντονα παράπονα για την υγεία των παικτών της ομάδας του, έκανε στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος των Καλυβίων κ. Ηλίας Μαραγκός. Τόνισε ότι η βρωμιά των αποδυτηρίων ήταν απίστευτη, δεν υπήρχε σταγόνα ζεστού νερού, κι επιπλέον τα περισσότερα τζάμια ήταν σπασμένα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η χρησιμοποίησή τους από ...ανθρώπους! 
Επειδή παρόμοια προβλήματα μας έχουν καταγελθεί και για άλλα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ, καλό είναι να ασχοληθεί η Ένωση με την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια όλων των γηπέδων, τουλάχιστον από πλευράς υγιεινής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money