Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φάση από τον αγώνα Δόξας-Γέρακα 3-0
Η Δόξα Κορωπίου και ο Νικηφόρος νίκησαν τον Γέρακα (3-0) και την Μάχη Μαραθώνα (2-1) αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας, σήμερα Σάββατο (21/1). 

Ο Καστρινάκης (στο 10' και στο 70') και ο Παπαδόπουλος (40') ήταν οι σκόρερ της πρωτοπόρου Δόξας, απέναντι  στον αγωνιστικό Γέρακα, που είχε δύο χαμένες ευκαιρίες στο διάστημα 20'-40'. Στο 83' ο διαιτητής Μαργαρίτης, απέβαλε τον Αμπεντινάι με απευθείας κόκκινη κάρτα για κτύπημα σε αντίπαλο.
ΔΟΞΑ: Παπαθεοδώρου, Κωστάντζος (49΄ Κωφός), Πετράκης, Τσετβέρικοβ, Σωτηριάδης, Αμπεντινάι, Καστρινάκης, Βάρδας, Γαλάνης, Χατζηλίας, Παπαδόπουλος (79΄ Νικολά).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Παππάς (46΄ Λυμπερόπουλος), Ζώης (80΄ Δριλάκης), Καλούδης, Παπακωνσταντίνου (79΄ Μαργέτης), Καρλατήρας, Μπερέτης, Μπούρμπουλας, Καραμανίδης, Δημητριάδης, Πελέκης.

Ο Νικηφόρος έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της πολύ μαχητικής Μάχης, ύστερα από αγώνα με πολλές χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές. Τρεις φορές βρήκαν δοκάρια οι παίκτες της Μάχης και μία του Νικηφόρου. Στο 15' ο Μίχας αρχικά και ο Κωνσταντόπουλος στη συνέχεια, επιχείρησαν αντίστοιχα πλασέ αλλά η μπάλλα σταμάτησε την πρώτη φορά στο αριστερό και την δεύτερη στο δεξί δοκάρι του Κατσιούλη, ο οποίος σώθηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στο 17' ύστερα από προσπάθεια του Νταή! Αργότερα, στο 32', σε κεφαλιά του Ράπτη, η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντάρα και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Το ημίχρονο έληξε άγονο (0-0).
Ο Νικηφόρος πίεσε κι άνοιξε το σκορ με ευθύβολο σουτ του Αντεριώτη στο 60'. Διπλασίασε τα τέρματά του στο 70' με κεφαλιά του Μόνγκα Φοντούλα. Η Μάχη δεν έπαψε να προσπαθεί και κατάφερε να μειώσει στο 88' με καφαλιά του προωθημένου Πλατσιώτα. Ο διαιτητής Μινάι, χωρίς σοβαρά λάθη, δέχθηκε παράπονα από τους ητημένους, μετά την λήξη του αγώνα.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσιούλης, Κουτουλούλης (46' Τσούτης), Τσαπαρής, Βουνισέας, Παπαδόπουλος, Αντεριώτης, Ράπτης (77' Κέντρο), Τσιριγώτης, Ζέεμπε (89'' Τσουλούχας), Μόνγκα Φοντούλα, Αποστολόπουλος.
ΜΑΧΗ: Ντάρας, Χαμάμης (72' Τσέλα), Τσάλε, Βούσουλας, Πλατσιώτας, Καραλής, Ρουφαγάλας, Νταής, Μεταξάς (76' Γρίβας), Μίχας, Κωνσταντόπουλος (72' Σκαφίδας). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money