Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΛΗΓΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας "Επταήμερο Ανατολικής Αττικής" δημοσιεύθηκε το ακόλουθο ρεπορτάζ:
"Μεγάλη πληγή στην περιοχή της Αρτέμιδος αποτελεί το γήπεδο ποδοσφαίρου. Είναι το μοναδικό σ’ όλη την Ανατολική Αττική, που παραμένει χωμάτινο! Γι’ αυτό τον λόγο, δεν χρησιμοποιείται! Η δημοτική αρχή ισχυρίζεται ότι επειδή τυπικά δεν της ανήκει ο χώρος (είναι του υπουργείου Γεωργίας), δεν μπορεί να πάρει καμία πρωτοβουλία για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, ώστε να διεξάγονται εκεί οι αγώνες της τοπικής ομάδας (Α.Ο. Άρτεμις), που καλλιεργεί το άθλημα με την συμμετοχή εκατοντάδων μικρών παιδιών, τα οποία μεταφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο για προπονήσεις και επίσημα παιχνίδια!

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μποτζιολής, σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ανέφερε ότι ένας από τους τοίχους του γηπέδου έχει πάρει επικίνδυνη κλίση, που δημιουργεί πρόβλημα ασφάλειας στα παιδιά και όσους καταφέρνουν να αθλούνται εκεί! Δήλωσε ότι απευθύνθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, όπου του απάντησαν ότι στην περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο, απαγορεύεται κάθε είδους κατασκευή (!) καθώς και κάθε αλλοίωση του εδάφους (σ.σ. καλέ τι μας λέτε, τότε πως δημιουργήθηκε το γήπεδο;)!

Έξαλλος με τον κ. Μποτζιολή, ο άσχετος με τον αθλητισμό (νομίζει ότι η μπάλλα ποδοσφαίρου είναι βόμβα) αντιδήμαρχος κ. Γκινοσάτης, του απάντησε ότι όφειλε να αναφέρει το γεγονός στο δημοτικό συμβούλιο, για να βρεθεί μια λύση! Και τον κατηγόρησε (ο κ. Γκινοσάτης τον κ. Μποτζιολή) ότι τα λέει όλα αυτά, για να εντυπωσιάσει και για να χαϊδέψει τα αυτιά κάποιων, που θέλουν βελτιώσεις στο γήπεδο (σ.σ. άρα ο ίδιος ο κ. Γκινοσάτης δεν τις θέλει). Καταλήγοντας, για να βγει –όπως πάντα- από την ευθύνη, ο κ. Γκινοσάτης είπε: «Έχουμε συμφωνήσει όλες οι παρατάξεις πως αυτό το θέμα, είναι ένα αγκάθι που δεν μπορεί να απαντηθεί»!

Εμείς, ως «Επταήμερο», ρωτάμε: Γιατί δεν μπορεί να απαντηθεί κ. Γκινοσάτη; Τι κάνετε τόσα χρόνια (ως νυν και πρώην δημοτική αρχή) με το έρημο γήπεδο; Κάνατε ποτέ παρέμβαση στο υπουργείο Γεωργίας και το Δασαρχείο για να πάρετε άδεια να το διαμορφώσετε; Τα Προεδρικά Διατάγματα είναι για να διορθώνονται. Αλλά αν εσείς (ως δημοτική αρχή) δεν κατανοείτε το πρόβλημα και δεν προσπαθείτε για την λύση του, ποιος θα ασχοληθεί επιτέλους; Οι γενιές των νεαρών ποδοσφαιριστών έρχονται και παρέρχονται, κι εσείς περί άλλα τυρβάζετε! Να σας χαιρόμαστε"!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money