Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 3-3

Καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Καπανδρίτι, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Σαρωνικού, που έληξε 3-3. Κάθε ημίχρονο είχε την δική του εικόνα. Στο α’ μέρος, ο Σαρωνικός ήταν σαρωτικός! Προηγήθηκε 2-0 κι έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες. Στο β’ μέρος, το αναγεννημένο Καπανδρίτι όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πήρε προβάδισμα 3-2 και φάνηκε να κερδίζει το ματς. Τελικά, η ισοπαλία άφησε ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες! Ήταν ένα ματς πολύ καλό, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, γρήγορο ρυθμό, ανατροπές, συγκινήσεις.

Ο Σαρωνικός έκανε το 0-1 στο 30' με πλασέ του Χαρίτου. Τρομερό σουτ από 25 μ. του Χαρίτου στο 36’, τράνταξε την συμβολή των δοκών του Μανουσάκη. Ο Καραγιάννης, με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Το Καπανδρίτι έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει με τον Κομιώτη στο 46’, αλλά κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα μέσα σε 20’ λεπτά! Στο 48’ ο Αθανασόπουλος, στο 53’ ο Μίχας και στο 66’ ο Τσαλίδης, ήταν οι σκόρερ. Το πείσμα του Σωτήρη Αλεξίου (στο 74’), έφερε την ισοφάριση, με ατομική ενέργεια και κοντινό σουτ.
Από τον διαιτητή Μανιώτη (Χατζόπουλος, Οικονόμου), ξέφυγαν μερικές κρίσιμες παραβάσεις.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Σίνας, Ζαμπούρας (75’ Παπαϊωάννου), Μπουλέκος, Σωτήρχος, Κλίσι, Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Κομιώτης, Μίχας, Χατζηχαραλάμπους (78’ Ν. Μελίρας).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Τόλιας (44' λ.τρ. Ζαλούμης, 55' Ναυπλιώτης), Καραγιάννης, Ζουμπουρλής, Χρ. Αλεξίου, Κετέογλου, Ζντράβα, Τζιβίλογλου, Χαρίτος, Σ. Αλεξίου, Λεζάκης (55' Αρχοντής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money