Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΤΕΜΙΣ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2-3

Την έκπληξη της ημέρας πραγματοποίησε το Καπανδρίτι, νικώντας την πρωτοπόρο Αρτέμιδα μέσα στα Σπάτα με 3-2! Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού πάντως, δεν επρόκειτο περί εκπλήξεως… Το Καπανδρίτι στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στους γηπεδούχους και πήρε πανάξια νίκη. Η Άρτεμις δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά μπορεί να είχε πάρει την ισοπαλία, αν ο διαιτητής Μινάι έβλεπε (μέσα στο πλήθος των παικτών που του έκρυβαν το οπτικό πεδίο) το –εξώφθαλμο για εμάς- πέναλτυ, που έγινε στο 83’ πάνω στον Τσούκα! Βέβαια, ο διαιτητής φάνηκε να είναι έτοιμος να δώσει την εσχάτη των ποινών αλλά κοίταξε και τον βοηθό του Πολυχρονιάδη. Εκείνος, παρότι η ανατροπή του παίκτη έγινε μπροστά του –αποδεικνύοντας την ανεπάρκειά του- απέφυγε να δείξει οτιδήποτε! Σαν να μην ήταν εκεί!
Το ματς ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του. Προηγήθηκε στο 10’ η Άρτεμις με τον Μαγκουσοχατζάκη, ισοφάρισε 1-1 με πέναλτυ στο 20’ ο Κομιώτης και στο 25’ το Καπανδρίτι πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Αθανασόπουλου. Έτσι έληξε το ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο β’ μέρος και κατάφεραν να κάνουν το 2-2 πάλι με τον Μαγκουσοχατζάκη στο 56’ λεπτό! Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη: Στο 69’ με εκπληκτικό σουτ-λόμπα του Μίχα πέτυχαν το 3-2. Το Καπανδρίτι είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει εφέτος την Αρτέμιδα δύο φορές!
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς (72' Πρίφτης), Διαμάντης, Βασιλείου, Τασσόπουλος, Δημητρίου, Μαγκουσοχατζάκης, Ντούσης (54' Μητσιώνης), Τσούκας, Τράγκας, Κουνελάκης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Σίνας, Ζαμπούρας (55' Καμηλακης,  80' λ.τρ. Παπαϊωάννου), Μπουλέκος, Σωτήρχος, Κλίσι (88' Ζάρκα), Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Κομιώτης, Μίχας, Χατζηχαραλάμπους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money