Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ-ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2-0

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Νικολακάκης επεβλήθη γηπεδούχος του αξιόμαχου Κουβαρά με 2-0 και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αγωνιστική ανωτερότητα του Νικολακάκη, φάνηκε όταν στο 22’ κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Κωβαίος αλλά ψύχραιμα απέκρουσε ο Κοντίνος. Λίγο μετά (25’) ο Σταμάτης είχε δοκάρι και στο 32′ ο Ανδρεάδης έκανε το 1-0. Στη σωρεία των χαμένων ευκαιριών που ακολούθησαν από πλευράς γηπεδούχων, το μόνο που πέτυχε ο Σταμάτης, πριν αντικατασταθεί λόγω κοπώσεως, ήταν να σημειώσει το 2-0 στο 68’. Γενικά η ομάδα του Νικολακάκη απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι δίκαια κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. Καλή η διαιτησία του Δραγάτη (Σπυρόπουλος, Μήταρης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής (73′ Παρίσης), Μοντέρο Νόβα, Μήλας, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τέρζιεφ, Κωβαίος, Πάπα, Σταμάτης (66′ Σπυρίδης), Παπαναστασίου (85′ Βρεττός).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Δημητρακόπουλος (80′ Κ. Στουραΐτης), Μπίκλης, Λιάπης, Γ. Στουραΐτης, Χατζής, Σάμπρι, Γιαννόπουλος, Φιλίππου, Ζατσελάρι, Πρίφτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money